Rangers-coach Giovanni van Bronckhorst: zag "te veel spelers onder hun niveau"

UEFA Champions League | Glasgow Rangers-coach Giovanni van Bronckhorst was teleurgesteld over de prestaties van zijn spelers na de 2-0 nederlaag tegen Union in de heenwedstrijd van de derde voorronde van de Champions League, dinsdag aan Den Dreef in Leuven. "Er bleven te veel spelers onder hun niveau", vertelde de Nederlander op de persconferentie.

Door Belga

Deel dit nieuws

"Er zijn vanavond veel dingen fout gegaan", begon Van Bronckhorst. "Ik ben teleurgesteld omdat we niet op ons niveau speelden. Vorig seizoen behaalden we goede resultaten buitenshuis. Vandaag bleven te veel spelers onder hun niveau. Om de groepsfase van de Champions League te bereiken, moet je vechten en dat hebben we niet laten zien."

De voormalig Nederlands international blijft echter vol vertrouwen uitkijken naar de return, komende dinsdag in Glasgow. "We hebben nog steeds de mogelijkheid om de scheve situatie recht te zetten. Twee doelpunten achterstand is niet onoverkomelijk, maar we zullen een heel andere prestatie moeten leveren tegen een goede tegenstander."

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top