De Ketelaere wuift Club na transfer naar AC Milan uit: "Zal altijd mijn thuis blijven"

Jupiler Pro League | Charles De Ketelaere heeft zijn toptransfer beet en ruilt Club Brugge voor de Italiaanse topclub AC Milan. De 21-jarige polyvalente offensieve speler, die een contract tot juni 2027 ondertekende, wuift blauw-zwart uit. "Ik wil iedereen bij Club bedanken voor alle kansen die ik er kreeg en het zal altijd mijn thuis blijven", aldus CDK.

Door Belga

Deel dit nieuws

De Ketelaere is een jeugdproduct van Club en verlaat Brugge met drie opeenvolgende landstitels op zak. "Uiteraard ben ik heel blij met deze volgende stap", zegt hij in een persbericht op de site van FCB, dat Club ongeveer gelijktijdig publiceerde met een mededeling van AC Milan. "Als jonge speler heb je de ambitie om ook in het buitenland aan de top te kunnen spelen."

Club-manager Vincent Mannaert hoopt dat het Brugse goudhaantje in Italië verder kan ontbolsteren. "Als Club kunnen we alleen maar trots zijn dat een jeugdproduct vertrekt naar de Italiaanse landskampioen", verklaart Mannaert. "We hebben Charles zien en helpen groeien tot de speler die hij vandaag is en wensen hem alle succes in zijn nieuwe avontuur."

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top