Antwerp treft mogelijk Basaksehir in play-offronde, Young Boys potentiële opponent RSCA

UEFA Conference League | Indien RSC Anderlecht het Estse Paide Linnameeskond uitschakelt, dan komt het in de play-offronde van de Conference League uit tegen de winnaar van de confrontatie tussen het Zwitserse Young Boys Bern en het Finse Kups Kuopio. Antwerp treft de winnaar van het duel tussen het Turkse Istanboel Basaksehir en het IJslandse Breidablik, op voorwaarde dat het in de derde kwalificatieronde afrekent met het Noorse Lilleström. Dat bleek dinsdag na de loting op de hoofdzetel van de UEFA in het Zwitserse Nyon.

Door Belga

Deel dit nieuws

In de play-offronde wordt op 18 (heen) en 25 augustus (terug) gespeeld om een plek in de groepsfase. Anderlecht en Antwerp mogen het thuis proberen af te maken, op voorwaarde dat ze het tot in de volgende ronde schoppen.

Anderlecht en Antwerp spelen hun heenmatch in de derde kwalificatieronde komende donderdag op verplaatsing. Volgende week donderdag volgen de returns in België.

Antwerp was in de tweede voorronde te sterk voor het Kosovaarse Drita. De heenmatch eindigde op 0-0, waarna The Great Old met 0-2 ging winnen in Kosovo.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top