Met deze televisietips kom je het weekend door!

Films | Laptop dicht, kantoortas opzij, jogging aan en ontspannen maar! Tijdens het weekend kan je opnieuw naar hartelust ontspannen met een resem films en series. Proximus Pickx helpt je alvast bij het kiezen!

Door Proximus

Deel dit nieuws

Vrijdag: ’L’Aile Ou La Cuisse’

Op VTM4 kan je vrijdagavond naar een stokoude klassieker kijken. Deze film van Claude Zizi kwam uit in 1976 en gaat over Charles Duchemin, de uitgever van de gerenommeerde culinaire gids Duchemin. De Franse acteur en komediefiguur Louis de Funès speelt de hoofdrol, dus je kan je meteen aan heel wat grappige scènes met bijzonder humoristische smoelen verwachten. Het verhaal gaat over Duchemin die zijn smaak verliest wanneer hij zijn grote concurrent, een fastfoodketen, kan binnendringen. Hij moet er alles aan doen om zijn smaak terug te krijgen, want wat kan een gastronomisch recensent zonder dat zintuig…?

Bekijk ‘L’Aile Ou La Cuisse’ vrijdag 5 augustus omstreeks 20u35 op VTM4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Zaterdag: ‘Wrong Place’

In de VOD-catalogus van Proximus Pickx kan je sinds kort kijken naar de film ‘Wrong Place’. De misdaadfilm met onder meer Bruce Willis, Ashley Greene en Michael Sirow gaat over een ex-politiechef die zonder dat te willen getuige wordt van een misdaad. Omdat hij wellicht net iets te veel informatie te weten kwam bij het zien van de criminele feiten, wil drugsbaas Jake hem uit de weg ruimen. De voormalige politiechef Frank verzet zich ertegen, maar wanneer Jake zijn dochter Chloe bedreigt, loopt de situatie compleet uit de hand. 

‘Wrong Place’ is nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

Zaterdag: ‘The Call of the Wild’

Deze film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Jack Londen en gaat over de ontvoering van de hond Buck. Het verhaal speelt zich af rond de eeuwwisseling in het jaar 1900. Buck belandt uiteindelijk in de wildernis van Alaska, waar een zekere John Thornton hem verzorgt. Samen met andere honden vormt hij de sleebrigade die zich doorheen Alaska verplaatst en door hard te werken groeit de hond uit tot de leider van de bende. Met Harrison Ford en Omar Sy in de hoofdrollen, kan ‘The Call of the Wild’ rekenen op een topcast. Regisseur Chris Sanders goot het scenario in een heerlijke film vol dramatische effecten. 

Bekijk ‘The Call of the Wild’ zaterdag 6 augustus omstreeks 20u25 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Zondag: ‘Buba’

Sinds deze week kan je op Netflix kijken naar ‘Buba’, een prequel van de serie ‘How to Sell Drugs Online (Fast)’. De makers van de serie vonden dat er meer verhaal zat in de personages van Jakob Otto alias Buba en zijn broer Dante, en besloten een volledige film over het duo te maken. De Duitser Arne Feldhusen regisseerde de film en baseerde zich op een scenario van Sebastian Colley, Isaiah Michalski en Natalie Thomas. Het verhaal gaat over de kleine crimineel Buba die samen met zijn broer in de wereld van de maffia belandt. Jakob probeert de balans tussen zijn gewelddadig leven en karma te bewaren, maar door zijn obsessie met de potentiële gevolgen van zijn daden leidt dat soms tot hilarische situaties.

‘Buba’ is nu te bekijken op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Zondag: ‘Kampioen zijn blijft plezant’

Het weekend afsluiten met een portie (flauwe) humor, daar is iedereen wel voor te vinden. Op Eén kan je zondagavond kijken naar ‘Kampioen zijn blijft plezant’. Daarin trekken De Kampioenen naar Frankrijk voor een vriendschappelijke wedstrijd tegen Saint-Tin-Tin. De voetballers worden uitgenodigd door Albert Tartuffe, een vriend van voorzitter Balthasar Boma. Zoals steeds bij de olijke vriendenbende, leidt het avontuur tot tal van misverstanden met heel wat hilariteit tot gevolg. 

Bekijk ‘Kampioen zijn blijft plezant zondag 7 augustus omstreeks 20u45 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top