RSCA Futures imponeert tegen Jong Ajax

Sport | RSCA Futures heeft alweer een stevig resultaat neergezet in een oefenduel. De youngsters van Anderlecht wonnen maandagavond met 4-1 van Jong Ajax; het nummer 7 van de Keuken Kampioen Divisie van vorig seizoen én in de Lage Landen toch nog steeds de referentie qua jeugdopleidingen. Al dient wel gezegd te worden dat de Amsterdammers niet met hun sterkste elftal aantraden.

Bij RSCA Futures maakte Lissens zijn rentree na lang blessureleed terwijl Kana en Sardella elkaar afwisselden tijdens de rust. Ook Colassin en Stroeykens waren weer van de partij.

De youngsters van paarswit kwamen vlak voor rust op voorsprong via Stassin. Halfweg de tweede helft kwamen de Nederlandse bezoekers langszij, maar nog geen minuut na de 1-1 werkte Michez de 2-1 alweer tegen de touwen. In het slot diepten Agyei en Colassin de score nog verder uit tot 4-1.

RSCA Futures begint op zondag 14 augustus aan haar avontuur in de Challenger Pro League met een thuiswedstrijd tegen KMSK Deinze.