Lamkel Zé legt geen medische testen af bij Omonoia en zint op transfer naar Hongarije

Jupiler Pro League | Didier Lamkel Zé ruilt Antwerp voorlopig dan toch niet in voor het Cypriotische Omonoia FC. De 25-jarige Kameroener weigerde medische testen af te leggen bij Omonoia, zo bevestigt de Cypriotische club maandag.

Door Belga

Deel dit nieuws

Antwerp kondigde zondag aan dat het een oplossing had gevonden voor Lamkel Zé, die naar Omonoia zou verkassen. Het enfant terrible moest wel nog de medische testen afleggen en het papierwerk moest nog in orde worden gebracht. De aanvaller was al afgezakt naar Cyprus maar paste vervolgens "om persoonlijke redenen" voor de medische testen, zo meldt Omonoia.

Lamkel Zé zou Cyprus intussen weer verlaten hebben en naar Hongarije getrokken zijn, waar hij naar verluidt aan de slag zou willen gaan bij Ferencvaros. Omonoia laat echter weten het hier niet bij te laten en wil de zaak aan de Wereldvoetbalbond FIFA voorleggen.

De Kameroense winger streek in 2018 neer op de Bosuil. In totaal speelde de technisch vaardige Lamkel Zé 88 wedstrijden voor Antwerp en daarin maakte hij 21 doelpunten. Door zijn wangedrag belandde hij op een zijspoor bij Antwerp. Er volgden uitleenbeurten aan het Slovaakse Dunajska Streda (2021), het Russische Khimki (2022) en het Franse Metz (2022). Lamkel Zé had nog één jaar contract bij Antwerp. Hij trainde deze zomer mee met de B-kern.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top