Zulte Waregem neemt Dani Ramirez over van Lech Poznan

Jupiler Pro League | Zulte Waregem heeft de middenvelder Dani Ramirez (30) aangetrokken. De Spanjaard komt over van het Lech Poznan van John van den Brom (ex-Anderlecht en -Genk) en ondertekende aan de Gaverbeek een contract voor twee seizoenen, met een jaar optie. Dat meldt Essevee vandaag.

Door Belga

Deel dit nieuws

Ramirez kroonde zich afgelopen seizoen tot Pools kampioen met Lech Poznan. Hij speelde 93 matchen sinds hij begin 2020 voor de Poolse club tekende. Daarin lukte de Spanjaard 17 doelpunten en 20 assists.

"Ik kon rekenen op interesse van verschillende clubs, maar het sportieve project van Essevee sprak me erg aan", zegt Ramirez op de website van Zulte Waregem. "Ik ben erg gemotiveerd om de ploeg te helpen. Het wordt nog even aanpassen aan de nieuwe omgeving, maar ik hoop snel alle fans en mensen binnen de club te ontmoeten."

Ramirez werd opgeleid bij Real Madrid. Via de B-teams van Valencia en Getafe, en Internacional Madrid kwam hij in 2017 in Polen terecht. Daar speelde hij in het seizoen 2017-18 voor Stomil Olsztyn, om erna de kleuren van LKS Lodz en Lech Poznan te verdedigen.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top