Pickx @ the festivals: Kies je voor Ronquières, Dranouter of de Lokerse Feesten?

Festivals | De festivalzomer gaat door! Het eerste weekend van augustus is echter een waar dilemma voor de Belgische festivalgangers. Er vinden niet minder dan drie muzikale evenementen tegelijk plaats, die alle drie een bezoek waard zijn: Ronquières, Dranouter én de Lokerse Feesten. Proximus Pickx helpt je een keuze te maken. 

Door Proximus

Deel dit nieuws

Ronquières Festival: 5 tot 7 augustus

Ronquières zal van 5 tot 7 augustus worden overspoeld door festivalgangers. Zoals gewoonlijk biedt dit familie-evenement een line-up waar iedereen zich in kan vinden. Liefhebbers van rap kunnen genieten van Orelsan, Gambi, Rilès of Moji x Sboy. Fans van het Franse chanson komen aan hun trekken met Eddy De Pretto, Julien Doré, Charles en Oshi. Daarnaast kan je op Ronquières ook terecht voor de Britse band Snow Patrol en de Belgische Mustii. Er is dus geen gebrek aan goede headliners op dit festival!

Festival Dranouter: 5 tot 7 augustus

Tegelijkertijd doet aan de andere kant van de taalgrens Dranouter de harten van festivalgangers sneller slaan. De Belgische rockband Portland brengt het hoofdpodium tot leven met hits als 'Pouring Rain' en 'Killer's Mind'. Het zonnige duo Rodrigo y Gabriela is van de partij met hun akoestische gitaren en Tourist LeMC zorgt zoals altijd voor sfeer in zijn plat Antwerps dialect. Ook Sylvie Kreusch, Intergalactic Lovers en Yong Yello komen het festivalterrein op stelten zetten. Veel (Belgische) toppers dus op Dranouter!

Lokerse Feesten: 5 tot 14 augustus

Een zeer indrukwekkend programma wacht op je in Lokeren! De Lokerse Feesten staan in augustus bol van internationale artiesten. Te beginnen met de alternatieve rockband Kings Of Leon, die hun grootste hits meebrengen, zoals 'Sex on Fire', 'Notion' en 'Use Somebody'. Festivalgangers zullen ook de Black Eyed Peas kunnen zien, de iconische band die wereldwijd zijn stempel heeft gedrukt op de hiphop- en elektronische muziekscene. Ook Judas Priest, Snow Patrol en One Direction-alumnus Louis Tomlinson, die druk bouwt aan zijn solocarrière, zijn van de partij. Wat Belgische artiesten betreft, mag je Zwangere Guy, Sylvie Kreusch en Whispering Sons niet missen.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top