Martin Scorsese en Leonardo DiCaprio werken aan nieuwe film

Films | Net na de lancering van hun laatste film 'Killers of the Flower Moon' gaan Martin Scorsese en Leonardo DiCaprio opnieuw een samenwerking aan. Volgens The Hollywood Reporter werkt het duo aan een nieuwe film.

Door Belga

Deel dit nieuws

De regisseur en acteur zouden volgens de Amerikaanse entertainmentwebsite werken aan een verfilming van 'The Wager: A Tale of Shipwreck, Mutiny, and Murder' van The New Yorker-journalist David Grann. De journalist schreef ook het boek van 'Killer of the Flower Moon'. 

De naam van de film is al meteen bekend: 'The Wager'. Het is de streamingsdienst van Apple die de film laat produceren en waar je het verhaal voor het eerst zal kunnen bekijken. De film gaat over een oorlogsschip uit de achttiende eeuw dat strandt op een onbewoond eiland. Terwijl de bemanning daar moet samenwerken om te overleven, lijkt dat niet meer te lukken wanneer ze terug op de bewoonde wereld zijn.

Vanaf april 2023 kan je de film bekijken. De twee werkten eerder al samen aan 'The Wolf of Wall Street' (2013), 'The Aviator' (2004) en 'Shutter Island' (2010).

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top