PSG is met 4-0 maatje te groot voor Nantes in Supercup

Ligue 1 | Het sterrenelftal van Paris Saint-Germain heeft geen steek laten vallen bij de eerste prijsuitreiking van het seizoen. De Parijse landskampioen had in de supercup, de eerste wedstrijd met inzet in het Franse voetbaljaar, geen kind aan bekerwinnaar FC Nantes. Het werd 4-0.

Door Belga

Deel dit nieuws

Het sterrenelftal uit de hoofdstad was gedurende de hele wedstrijd heer en meester over zijn tegenstander uit Nantes en vond vloeiend de weg naar het doel. De Argentijnse sterspeler Lionel Messi (22.) opende de Parijse rekening in de helft van de eerste speeltijd. Vlak voor rust verdubbelde Neymar (45.+5) de voorsprong.

Na de rust deden de Parijzenaars hun eerste helft nog eens over en prikten ze opnieuw twee doelpunten tegen de netten. Eerst Sergio Ramos (57.) en daarna Neymar (82) met zijn tweede van de avond de 4-0-eindstand vast.

Volgend weekend staat de openingsspeelddag van de Ligue 1 op het programma. PSG, dat zijn titel dit jaar hoopt te verlengen, opent het seizoen tegen het bescheiden Clermont Foot. Nantes geeft op de eerste speeldag partij aan Angers.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top