Het nieuwe NFL-seizoen trapt af met de Hall of Fame Game

Sport | Elk jaar begint het NFL-seizoen met de Hall of Fame Game. In deze editie van 2022 zullen Las Vegas Raiders en Jacksonville Jaguars het tegen elkaar opnemen. Dit is wat je kunt verwachten van deze partij.

Door Pickx

Deel dit nieuws

In de Nations Football League beginnen ze aan seizoen 103 en op donderdag 4 augustus wordt deze jaargang ingezet met het treffen tussen de Raiders en de Jaguars. De match vindt plaats in Canton, Ohio, in het Tom Benson Hall of Fame Stadium.

Een nieuwe start voor de Raiders

Voor Las Vegas Raiders wordt het een nieuwe start. Coach Josh McDaniels nam vorig jaar halverwege het seizoen over van Jon Gruden en het is zijn tweede passage als hoofdcoach, maar zijn eerste job bij Denver Broncos was niet echt een schot in de roos. De afgelopen jaren was hij offensieve coördinator en coach van de quarterbacks bij New England Patriots.

Het team wist met wide reciever Davante Adams een toptransfer af te ronden, met daarnaast ook nog eens Chandler Jones als defensieve versterking. Adams zal ook Derek Carr terugvinden bij de ploeg, met wie hij nog samenspeelde in het universiteitsteam van Fresno State. Een nieuwe samenwerking die zeer interessant om volgen is.

Het team kan ook rekenen op een sterk pass-rushing duo met Maxx Crosby, de beste 'Defensive Player of the Year' van 2019, en Chandler Jones. Het team moet wel opletten voor blessures, want Kyler Fackrell is momenteel al buiten strijd. In een lang seizoen kan de coach immers iedereen meer dan goed gebruiken.

Volg de Hall of Fame Game tussen Jacksonville Jaguars en Las Vegas Raiders deze donderdag 4 augustus om 2 uur (heruitzending om 19u45) op Eleven Sports 2, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus Pickx.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top