Met deze tv-tips kom je de week helemaal door!

Films | Hoewel half België geniet van vakantie en ’s avonds geniet van een cocktail nabij het strand, kan je ook nog steeds na een stevige werkdag in de zetel ploffen voor een leuke film of serie. Proximus Pickx overloopt de uitzendingen die je deze week absoluut niet mag missen!

Door Proximus

Deel dit nieuws

Maandag: ‘Het Beste Bod’ (Play4)

Deze week kan je op Play4 kijken naar ‘Het Beste Bod’. Van maandag tot en met donderdag gaan verschillende experten op zoek naar toffe voorwerpen, verborgen schatten en vergeten parels op Vlaamse rommelmarkten. De zes specialisten en zes bekende Vlamingen,  Dominique Persoone, Bartel Van Riet, Julie Vermeire, Rik Verheye, Hakim en Dean Delannoit, bekampen elkaar en proberen het beste bod uit te brengen. Vooraleer het bieden van start mag gaan, zal een professionele schatter het voorwerp in kwestie schatten. De persoon die de verkoper kan overhalen, mag naar huis met het unieke stuk.

Bekijk ‘Het Beste Bod’ van maandag 1 augustus tot en met donderdag 4 augustus omstreeks 20u45 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Dinsdag: ‘The Godfather II’ (Canvas)

De zomervakantie staat bij heel wat televisiezenders traditiegetrouw in het teken van enkele klassiekers. Canvas pakt deze week uit met de films van ‘The Godfather’. Op maandag kan je naar de eerste film kijken, op dinsdag volgt het vervolg. Terwijl de familie van Vito Corleone wordt uitgemoord door maffia, slaagt de jonge Italiaan erin te ontsnappen. Hij belandt op een schip naar New York en komt er al snel zelf terecht in de wereld van de georganiseerde misdaad. Wanneer hij zichzelf helemaal heeft opgewerkt, komt hij opnieuw in aanraking met de persoon die zijn hele familie heeft uitgemoord. 

Bekijk ‘The Godfather II’ dinsdag 2 augustus omstreeks 22u05 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Woensdag: ‘Playgrounds of the Rich and Famous’ (Play4)

Geef toe, ook jij bent benieuwd naar het leven van de rijken op aarde. Woensdag kan je op Play4 kijken naar een reportage over de Saint-Tropez. De plek aan de Côte D’Azur ligt bezaaid met villa’s en boten van rijke mensen en groeide in de vorige eeuw uit tot een mondaine badstad. Superster Brigitte Bardot was een van de eersten die zich er in de jaren vijftig elke zomer nestelde, waarna heel wat anderen haar volgden. 

Bekijk ‘Playgrounds of the Rich and Famous’ woensdag 3 augustus omstreeks 21u30 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Donderdag: ‘Arrival’ (VTM3)

Liefhebbers van sciencefiction stemmen donderdag best af op VTM3. Je kan er kijken naar de Amerikaanse dramafilm ‘Arrival’. De film van Denis Villeneuve met onder meer Amy Adams in de hoofdrol kwam uit in 2016 en ontving naast zeven nominaties een Oscar voor ‘Best Sound Editing’. Het verhaal begint wanneer ruimteschepen van buitenaardse wezens op aarde landen. Taalkundige Louise Banks (Amy Adams) wordt opgetrommeld om na te gaan wat de bedoelingen van de wezens zijn. Terwijl ze hun taal stilaan probeert te begrijpen, komen er herinneringen uit haar eigen leven terug.  Zo kan ze een mysterie over buitenaards bezoek waar ze zelf mee te maken kreeg, opeens toch verklaren. 

Bekijk ‘Arrival’ donderdag 4 augustus omstreeks 20u35 op VTM3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Vrijdag: ‘Belga Sport’ (Canvas)

Deze aflevering van ‘Belga Sport’ is al enkele jaren oud en werd voor het eerst uitgezonden op 20 februari 2012. Toch zappen sportliefhebbers vrijdag best naar de openbare omroep voor dit bijzonder verhaal. Deze documentaire over Jean-Michel Saive gaat over de man die ons land heel even tot pingpongnatie kon promoveren. Hoewel de sport lang in kleine zaaltjes en ver buiten de media werd beoefend, slaagde Jean-Michel Saive erin om zijn ongelofelijk talent te ontplooien en uit te groeien tot een sterkhouder in zijn vak. Terwijl de Chinezen deze sport sinds jaar en dag domineren, kon onze landgenoot tussen 1994 en 1996 de eerste plaats op de internationale ranking bezetten. Intussen is de man uit Luik voorzitter van het Belgisch Olympisch Comité en heeft hij een levensverhaal om U tegen te zeggen. 

Bekijk ‘Belga Sport’ vrijdag 5 augustus omstreeks 20u25 op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top