Nassim Chadli komt Lommelse flank versterken

Sport | Lommel SK heeft vrijdagmiddag de transfer van Nassim Chadli officieel bekend gemaakt. De 21-jarige Marokkaan wordt een jaartje gehuurd van zusterclub ESTAC Troyes en wordt zo al de derde speler van de Franse club die deze zomer de (tijdelijke) overstap naar Lommel maakt. Op vijf transfers is dat toch wel opvallend.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Chadli is een rechtsbuiten die vorig seizoen 11x meespeelde in het eerste elftal van Troyes. Daarin kon hij één basisplaats versieren (uit bij Montpellier in januari van dit jaar); maar toen werd hij al na 33 minuten naar de kant gehaald. Nadien kwam hij niet meer in actie. Nu moet hij zijn waarde dus komen bewijzen bij Lommel. Voor zijn niet zo succesvol seizoen bij Troyes speelde Chadli ook nog voor Nimes B.

Toch is Performance Director James McCarron helemaal overtuigd van de kwaliteiten van Chadli. "Hij is een jong talent dat hongerig is om te leren en om zich verder te ontwikkelen", vertelt McCarron op de officiële website van Lommel SK. "We kijken er allemaal naar uit om met Nassim te werken en om zijn potentieel te maximaliseren."

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top