Walibi in het teken van gaming van 18 tot 21 augustus!

Esports | Van 18 tot 21 augustus staat het pretpark Walibi in het teken van gamen! Naast de klassieke attracties die de dapperste onder ons gelukkig maken, zul je kunnen genieten van een heleboel activiteiten die te maken hebben met videogames en esports, vooral door de komst van een aantal bekende influencers uit het milieu. 

Door Proximus

Deel dit nieuws

Na een succesvolle editie in 2019, komt het Walibi Gaming event in augustus terug! Van 18 tot 21 augustus worden in het themapark in Bierges tal van gratis activiteiten georganiseerd rond videospelletjes. Als bonus zijn er twee nachtopeningen die tot 22.00 uur duren! 

Tijdens het evenement worden vier bekende games in de kijker gezet: FIFA, Rocket League, Trackmania en Fortnite. Je kan er in verschillende formats mee aan de slag. 

Er worden verschillende livesessies georganiseerd zodat je je kan meten met je favoriete spelers. Ga hiervoor naar de website van Walibi, waar je een moment kan inboeken met de influencer van je keuze, op het podium van het Tiki Theater voor een publiek! 

Vier dagen lang worden er ook verschillende wedstrijden georganiseerd, waarmee een hele reeks prijzen te winnen valt. Je kan enkel deelnemen aan deze toernooien via een reeks kwalificaties die vooraf worden georganiseerd. 

Voor de gelegenheid zal in het park ook een 1500m² groot speelcentrum worden opgebouwd. Een unieke ruimte waar je een hele reeks activiteiten kan uitproberen: Pokémon, Drone Soccer, Gran Turismo 7 race simulatie en nog zoveel meer! 

Er zullen dus verschillende influencers aanwezig zijn. Ook enkele internationale namen uit de scene komen langs: Skyyart, Kaydop, Nikof. Ook bepaalde bekende Belgen zullen aanwezig zijn, zoals het FIFA-team van KRC Genk met de Belgische kampioen Gilles Bernard, maar ook AztraL, Atow., Noward, ShadooW en vele anderen... 

Hoewel het evenement zelf gratis is, moet je wel een toegangsticket voor het park kopen om te kunnen deelnemen aan de verschillende activiteiten.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top