FIFA 23: Juventus keert terug!

Esports | Na drie jaar afwezigheid is Juventus Turijn klaar voor een comeback in FIFA. In FIFA 23, de nieuwste telg uit de reeks van EA Sports, kunnen fans dus opnieuw aan de slag met Juve.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Het is de afgelopen jaren een van de bekendste running gags van FIFA geworden. Na een exclusiviteitscontract met Konami, uitgever van eFootball (vroeger gekend als Pro Evolution Soccer), verdween Juventus in 2019 uit de FIFA-reeks.

De club uit Turijn verdween wel niet helemaal uit de game, want fans konden spelen met Piemonte Calcio. De opstelling van de ploeg bleef authentiek, maar de naam van de club, het stadion, de truitjes en het logo kenden een make-over. 

Maar de fans kunnen binnenkort eindelijk in volle glorie met de Italiaanse topclub aan de slag, want Juventus keert terug naar FIFA in de editie 2023. En uiteraard ook op de mobiele versie en op FIFA Online.

En geruisloos komt de club niet terug, want om de terugkeer te vieren heeft EA enkele verrassingen in petto. Zo zullen twee legendarische spelers een speciale rol krijgen in de game. Claudio Marchisio, oud-middenvelder van de ploeg, maakt deel uit van de Heldenkaarten in FIFA Ultimate Team, een bijzonder populaire modus onder de spelers. Dušan Vlahovic, die momenteel als centrumspits voor de Italiaanse club speelt, is officieel ambassadeur van de licentie. 

De editie 2023 van FIFA, die voor de laatste keer de naam zal dragen, ligt vanaf 30 september in de winkelrekken. Wil je liever iets vroeger de virtuele voetbalvelden onveilig maken? Ontdek dan hier hoe je vroeger aan de slag kan met de game

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top