Pickx @ the festivals: de line-up die op vrijdag 29 juli Tomorrowland in vuur en vlam zet

Tomorrowland | Het derde en laatste weekend van Tomorrowland is officieel van start gegaan en we kunnen verklappen dat de line-up voor deze vrijdag 29 juli waanzinnig is! Proximus Pickx onthult de artiesten van de dag die je niet mag missen om het beste te maken van dit laatste weekend in Boom.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Om het derde en laatste weekend van Tomorrowland in stijl af te trappen, mag je de Duitse Felix Jaehn niet missen vanaf 15u30 op de mainstage. De dj serveert zijn populaire tropical house met hits als 'Cheerleader', 'Ain't Nobody', 'Feel Good' en 'So Close'. Een geweldige manier om de dag te beginnen! Daarna is het tijd voor een radicale verandering van register op de mainstage om 18u40 met het Nederlandse duo Yellow Claw. Zij zullen de festivalgangers wakker schudden met hun dubstep en hiphop. Het tweetal is een vaste waarde op Tomorrowland sinds 2013, en brengt hits mee als 'Till it hurts', 'Catch me', 'Slowdown' en 'Shotgun'.

Tegelijkertijd geeft Like Mike een solo electro-optreden in de Crystal Garden, voor een keertje zonder Dimitri Vegas. De Belg Murdock en zijn drum and bass staan vanaf 19u00 in de Rose Garden, terwijl de koningin van de techno, Ida Engberg, met haar mythische sound op hetzelfde tijdstip op de Freedom Stage staat. Kortom, er zal voor elk wat wils zijn aan het begin van de avond.

Een avond van moeilijke keuzes

De avond begint rond 20u40 op de mainstage met elektrohouseband W&W. De twee Nederlanders zijn al sinds 2007 actief in de dj-wereld en waren in 2014 al iconen op Tomorrowland, naast Dimitri Vegas en Like Mike, met wie ze destijds het festivalanthem bedachten: 'Waves'. Paul Kalkbrenner volgt om 21u45. De Duitser brengt zijn steeds populairder wordende elektro- en technosounds mee.

Op hetzelfde moment als Paul zal de Belgische Amelie Lens haar techno aanbieden op het Atmosphere podium. De revolutionaire Engelse artiest Tinie Tempah is om 22u00 te zien op het podium van The Library. Hij zal een nieuwe wind laten waaien door de sounds van Tomorrowland met zijn elektro- hardstylerap.

De avond wordt afgesloten met een zeer cruciale keuze tussen Tiësto en Martin Garrix, respectievelijk gepland om 22u50 uur en 23u00. De ene zal de mainstage in vuur en vlam zetten, terwijl de andere de stemming zal bepalen op het podium van The Library. Om deze waanzinnige dag vol kwaliteitsmuziek af te sluiten, zal Martin Garrix tot 01u00 aanwezig zijn op het podium van The Library. Hij krijgt wel concurrentie van de terugkerende Hardwell, die vanaf 23u50 op de mainstage voor een grandioze eindshow zorgt. De keuze is moeilijk, dus als je nog twijfelt, heeft Proximus Pickx hier enkele tips om je te helpen beslissen.

Beleef Tomorrowland live vanop de eerste rij dankzij Pickx gedurende de hele festivalzomer. Je kan tussen 15 en 31 juli alle beschikbare concerten terugvinden op Pickx.be. Of volg het 's avonds vanaf 18 u verder via de app of op Pickx Live (zender 11).

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top