jks op weg naar G2 Esports

Esports | Volgens websites Dexerto en 1pv, is de Australiër Justin "jks" Savage op weg naar het internationale roster van G2 Esports. Hij zal er de plaats innemen van Audric "JACKZ" Jug, die sinds vorige week vrij werd gelaten om zijn opties in andere teams te bekijken. 

Door Proximus

Deel dit nieuws

Weet je nog dat we je vorige week vertelden dat naast Aleksi "Aleksib" Virolainen, de IGL van G2 Esports, het team de Fransman Audric "JACKZ" Jug had vrijgelaten om zijn opties bij andere teams te bekijken? Amper een weekje na dat nieuws, lijkt de leiding al een vervanger gevonden te hebben voor hun rifler. 

Volgens informatie van de gespecialiseerde websites Dexerto en 1pv.fr, sluit de Australiër Justin "jks" Savage binnenkort aan bij het team. De neven Novak, NiKo en huNter en het jonge talent m0NESY, zijn zo de overblijvers aan het einde van een bepalende mercato voor een ploeg die wacht op grote resultaten. Ondanks twee grote finales op de IEM Katowice en de Major PGL in Stockholm, heeft het team dit seizoen nog geen titels gewonnen. 

Ter herinnering: jks verhuisde in november samen met zijn teamgenoot es3tag naar de bank van Complexity, toen het team een nieuw project probeerde op te bouwen. Maar hij heeft ondertussen niet stilgezeten. Hij speelde nog voor FaZe Clan tijdens de IEM Katowice 2022

De Australiër verving ropz tijdens de groepsfase en nadien rain in de finales. Beide spelers waren namelijk besmet met Covid-19. De vervanging resulteerde in het succes van de ploeg, want ze mochten met de eindoverwinning naar huis. 

G2 Esports is momenteel nog steeds op zoek naar een in-game leider om Aleksi "Aleksib" Virolainen te vervangen. Er zijn nog geen namen officieel bevestigd, maar volgens de laatste geruchten bonkt Mareks "YEKINDAR" Galinskis, die eerder dit jaar door Virtus.pro werd vrijgelaten, stevig op de deur.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top