FIFA 23: Hoe kan je vroeger aan de slag met het spel?

Esports | Fan van FIFA? Ontdek de verschillende manieren om vroeger toegang te krijgen tot FIFA 23!

Door Proximus

Deel dit nieuws

Al enkele jaren is de release van een nieuwe editie van de game een evenement op zich geworden in de wereld van FIFA. Dit jaar is geen uitzondering en de versie 2023 van het spel is op 30 september beschikbaar voor het grote publiek. Maar als je hier bent, ben je niet van plan om op die datum te wachten om het spel in handen te krijgen. Daarom leggen we je drie manieren uit hoe je met FIFA 23 al een beetje eerder aan de slag kan. 

Bestel de Ultimate edition

Laten we beginnen met de gemakkelijkste en de meest zekere manier om het spel te krijgen met een kleine maar toch een belangrijke voorsprong. Het spel is, zoals je wellicht wel weet, verkrijgbaar in twee edities: de Standard en de Ultimate edition. 

Er valt over te discussiëren, maar de Ultimate edition biedt wel enkele voordelen op de Standard edition: FIFA-punten, diverse exclusieve content en... 3 dagen early access! Door deze versie te pre-orderen kan je het spel namelijk al op 27 september spelen. 

Neem de Xbox Game Pass, EA Play of EA Play Pro 

Velen van jullie zullen dit wel weten, maar EA heeft nu ook een eigen abonnementsdienst voor videogames, vergelijkbaar met Microsofts XBOX Game Pass. Met de goedkoopste versie, EA Play, krijg je toegang tot een hele reeks games van EA, kortingen in de store; maar ook, net als de vorige jaren, een periode van 10 uur vervroegde toegang, die ook vanaf 27 september beschikbaar is. Veel extra tijd krijg je dus niet, maar als EA het nieuws bevestigt, kan je het spel in ieder geval iets vroeger ontdekken dan je vrienden. Ook abonnees van de XBOX Game Pass, die zelf EA Play omvatten, kunnen hiervan profiteren. 

Het EA Play Pro-abonnement geeft je vanaf 27 september vervroegde toegang, maar wel voor onbepaalde tijd. 

Speel de bètaversie van de game

Voor deze oplossing moet je geluk hebben en je abonneren op de promotionele newsletter van EA. Elk jaar selecteert EA namelijk enkele spelers van alle niveaus om deel te nemen aan de bètatests van het spel. De kans op om gekozen te worden is wel groter voor spelers van hoog niveau, maar ook casual spelers komen in aanmerking. De testperiode begint gewoonlijk half augustus. 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top