Disney+ verwent je met nieuwe releases in augustus

Series | Van een nieuwe animatiefilm uit het ‘Toy Story’-universum tot een toevoeging aan de wereld van ‘Star Wars’, streamingplatform Disney+ haalt de komende weken weer alles uit de kast. Deze aanstormende releases mag je niet missen!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Lightyear

Lightyear’, een sciencefictionavontuur en het definitieve ontstaansverhaal van Buzz Lightyear, de held die de inspiratie gevormd heeft voor het speelgoed, volgt de legendarische space ranger die gestrand is op een vijandige planeet, 4,2 miljoen lichtjaar van de aarde, samen met zijn commandant en hun bemanning. Terwijl Buzz een weg terug naar huis probeert te vinden, door ruimte en tijd, wordt hij vergezeld door een groep ambitieuze rekruten en zijn charmante robotmetgezel Sox. De missie wordt verder bedreigd door de komst van Zurg, een imponerende aanwezigheid met een leger meedogenloze robots en een mysterieuze agenda.

In de film zitten de stemmen van Chris Evans als de kundige space ranger Buzz Lightyear, Uzo Aduba als zijn commandant en beste vriendin Alisha Hawthorne en Peter Sohn als Sox. Keke Palmer, Taika Waititi en Dale Soules vertolken de stemmen van Zap Patrols Izzy Hawthorne, Mo Morrison en Darby Steel, en James Brolin is te horen als de enigmatische Zurg. Verdere stemmen worden geleverd door Mary McDonald-Lewis als de boordcomputer I.V.A.N., Isiah Whitlock Jr. als commandant Burnside, Efren Ramirez als vliegenier Diaz en Keira Hairston als de jonge Izzy. De film is geregisseerd door Angus MacLane (mede-regisseur van ‘Finding Dory’), geproduceerd door Galyn Susman (‘Toy Story That Time Forgot’) en met muziek van prijswinnende componist Michael Giacchino (‘The Batman’, ‘Up’).

Ontdek ‘Lightyear’ op Disney+ vanaf 3 augustus, beschikbaar via de tv-optie 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' van Proximus Pickx. Klanten van de tv-optie krijgen een jaar lang toegang tot de streamingdienst zonder extra kosten. De algemene gebruiksvoorwaarden van Disney+ zijn van toepassing. Meer informatie over 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' vind je hier terug.

Prey

Prey' is een gloednieuwe actiethriller die pas is toegevoegd aan de ‘Predator’-franchise. Dit verhaal speelt zich af bij de Comanche in de jaren 1700 en volgt Naru, een jonge vrouw die opgroeide met de grootste krijgers van de prairie als voorbeeld. Ze is vastberaden om te bewijzen dat ze zich nu ook bij die groten mag rekenen en besluit haar volk te beschermen tegen een uitzonderlijke dreiging. Met haar primitieve wapens slaagt ze erin om haar prooi op te sporen: een buitenaardse jager die een pak verder staat in de evolutieketen en beschikt over een indrukwekkend arsenaal moderne wapens. De confrontatie tussen beide krijgers wordt wereldschokkend.

Ontdek ‘Prey’ op Disney+ vanaf 5 augustus, beschikbaar via de tv-optie 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' van Proximus Pickx. Klanten van de tv-optie krijgen een jaar lang toegang tot de streamingdienst zonder extra kosten. De algemene gebruiksvoorwaarden van Disney+ zijn van toepassing. Meer informatie over 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' vind je hier terug.

She-Hulk

She-Hulk alias Jennifer Walters is een advocaat in bovenmenselijk-georiënteerde rechtszaken.

Ontdek ‘She-Hulk’ op Disney+ vanaf 17 augustus, beschikbaar via de tv-optie 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' van Proximus Pickx. Klanten van de tv-optie krijgen een jaar lang toegang tot de streamingdienst zonder extra kosten. De algemene gebruiksvoorwaarden van Disney+ zijn van toepassing. Meer informatie over 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top