Een gezapige start voor je zondag met 'Herbert Zomert'

Films | De hele zomer lang ontvangt zanger en televisiepresentator Herbert Verhaeghe gasten in zijn gezellige tuinstudio om om zondagmorgen twee uur te palaveren en muziek te draaien. Met gasten als Celien en Margriet Hermans, Mark Tijsmans en Günther Neefs staan de komende weken enkele toppers te wachten in de coulissen van Ment TV.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Al elf jaar lang ontvangt Herbert Verhaeghe tijdens het jaar bekende gasten op zondagochtend voor het programma ‘Ment op zondag’. Sinds enkele jaren wordt hij ook in de zomer op zondag wakker met een goed gesprek op Ment TV. Dit jaar ontvangt hij voor ‘Herbert Zomert’ zijn gasten in een gezellige tuinset, kwestie van de zomerse sfeer door te trekken. Twee uur lang kiest hij samen met de gast de muziek en gaan ze samen in op de meest uiteenlopende onderwerpen. Sinds de start van de zomer kwamen onder anderen Miguel Wiels, Garry Hagger en John Terra al langs.

Op 7 augustus komen niemand minder dan moeder en dochter Margriet en Celien Hermans langs in de studio van Ment TV. Een week later is het aan acteur en jeugdauteur Mark Tijsmans (‘Flikken’). Op 21 augustus komt ‘Laat ons een bloem’-zanger Günther Neefs op bezoek en op 28 augustus ontvangt Herbert ‘Thuis’-alumnus Janine Bischops.

Staan ook nog op de gastenlijst deze zomer: Christoff, Lisa Del Bo, David Vandyck en Eva De Roovere. ‘Herbert Zomert’ is nog tot eind september elke zondag van 10u tot 12u je vaste afspraak op Ment TV.

Bekijk ‘Herbert Zomert’ op zondag om 10u op Ment TV of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top