FEBIVEN tekent bij Mirage Elyandra

Nieuws | Volgens informatie op de gespecialiseerde website Blix.gg is midlaner Fabian "FEBIVEN" Diepstraten op weg naar Mirage Elyandra, in de Franse competitie. De legendarische topper in het spel lijkt na een jaar afwezigheid zijn comeback te maken om de ploeg te behoeden voor een mogelijke degradatie. 

Door Pickx

Deel dit nieuws

Wie de scene al lang volgt kent de naam FEBIVEN ongetwijfeld wel. De jongeman heeft zijn strepen verdiend in de beginjaren van League of Legends en staat nu blijkbaar op het punt om zijn comeback te maken! Dat zegt althans de gespecialiseerde site Blix.gg. 

Volgens de laatste berichten tekent FEBIVEN Mirage Elyandra, dat nog steeds meedoet in de Summer Split van de Franse competitie van League of Legends (LFL). Hij zou de plaats innemen van Kim "RangJun" Sang-jun, die in december 2021 arriveerde na de promotie van de ploeg van Divisie 2 naar de LFL. 

En door die transfer staat FEBIVEN aan het einde van het seizoen voor een serieuze taak. De play-offs zijn heel ver weg met twee overwinningen en veertien nederlagen en het team moet zelfs alles op alles zetten om de degradatie naar Divisie 2 te voorkomen.  

Aan het einde van het seizoen nemen de twee ploegen met de minste kampioenschapspunten het op tegen de twee beste teams in de lagere divisie om hun plaats te behouden. Ook Team Oplon, dat momenteel voorlaatste staat in het algemeen klassement, lijkt op weg naar dit scenario. 

Als de transfer effectief doorgaat, wordt de speler trouwens herenigd met één van zijn vroegere teamgenoten van Misfits, Paul "SoaZ" Boyer. Hij kwam tien dagen geleden bij het team als assistent-coach. Ter herinnering, de Duitser verliet de competitie afgelopen juli na een vreemde breuk met het academische team van Fnatic.


FEBIVEN en SoaZ in de kleuren van Misfits Gaming - © Riot Games

FEBIVEN is een legendarische midlaner die sinds 2013 competitief speelt. De Duitser stond aan de top van het Europese en mondiale toneel, meer bepaald met Fnatic. Hij droeg de kleuren van het team in 2015 en 2016 samen met internationaal bekende spelers als Huni, Reignover, Rekkles en YellOwStaR. Hij blijft een van de slechts vijf spelers van Europa die een perfecte split heeft voltooid, met 18 overwinningen op rij tijdens de Summer Split van 2015

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top