Paul Pogba mist oefenmatch tegen Barcelona wegens knieblessure

Serie A | Paul Pogba sukkelt met pijn aan de rechterknie. Bij radiologisch onderzoek kwam een kwetsuur aan de laterale meniscus aan het licht. Dat heeft zijn club Juventus maandag bekendgemaakt.

Door Belga

Deel dit nieuws

De Franse middenvelder zal nu bij een orthopedist langsgaan, aldus de Oude Dame. Hij zou de blessure op training opgelopen hebben.

Juventus, momenteel op stage in de VS, verlaat maandag Californië en trekt zonder Pogba naar Dallas (Texas), waar dinsdag (plaatselijke tijd) een vriendschappelijk duel met FC Barcelona op het programma staat.

Het is nog afwachten of Pogba speelklaar geraakt tegen de eerste speeldag in de Serie A. Juve opent zijn seizoen op 15 augustus met een thuismatch tegen Sassuolo.

Vrijdag speelde de 29-jarige Pogba in Las Vegas (Nevada) tegen het Mexicaanse Chivas (2-0 zege) zijn eerste duel sinds zijn terugkeer naar Juve. De Franse international keerde afgelopen zomer transfervrij terug naar Juventus, na zes seizoenen bij Manchester United. Pogba speelde eerder tussen 2012 en 2016 voor de Oude Dame. In de zomer van 2016 legde Manchester United zo'n 105 miljoen euro op tafel om de middenvelder terug naar Old Trafford te halen. Pogba kreeg eerder een deel van zijn jeugdopleiding in Manchester.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top