'Nope' stormt naar de top van de Noord-Amerikaanse box office

Films | De langverwachte derde speelfilm van regisseur Jordan Peele, 'Nope', heeft volgens schattingen van Exhibitor Relations gisteren de leiding genomen aan de Noord-Amerikaanse box office.

Door Belga

Deel dit nieuws

Jordan Peele, bekend van het angstaanjagende 'Get Out', heeft een wel erg speciale film gemaakt, tussen horror en sciencefiction, met alles in een western setting.

'Nope' bracht 44 miljoen dollar op in zijn eerste weekend, "een geweldige start voor een originele horrorfilm," volgens David Gross van Franchise Entertainment Research.

Oscarwinnende acteur Daniel Kaluuya speelt een paardentrainer die bang wordt van mysterieuze fenomenen in de lucht boven zijn ranch. Maar hij en zijn zus (Keke Palmer) worden verscheurd tussen angst en de wens om roem te vergaren door deze vreemde gebeurtenissen te filmen voor sociale media.

De film versloeg de kaskraker 'Thor: Love and Thunder"' het vierde deel in de saga van de Noordse hamerzwaaiende superheld, met in de hoofdrollen Chris Hemsworth, Natalie Portman en Christian Bale. De film heeft toch nog 22,1 miljoen dollar opgebracht.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top