Elke weekdag nieuwe afleveringen van ‘Craig van de kreek’

Kids | De tienjarige Craig Williams keert met nieuwe avonturen terug naar Cartoon Network. Vanaf 25 juli kan je er elke weekdag om 6u55 kijken naar een nieuwe aflevering van het vierde seizoen, waarin hij heldhaftig blijft zoeken naar het Hart van het Woud.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Craig is nog maar tien jaar oud, maar zijn avonturen zijn al groots. In de Amerikaanse animatieserie ‘Craig van de kreek’ woont hij met zijn vrienden in Herkleston, een fictieve buitenwijk van Maryland in de Verenigde Staten, waar alle buurtkinderen zich na school verzamelen in het bos, de Kreek, om te spelen en te ontdekken rond de Ruilboom. Als er problemen zijn, staat de altijd heldhaftige Craig klaar om de boel te redden.

In het vierde en nieuwste seizoen van ‘Craig van de kreek’, dat nu voor het eerst wordt uitgezonden op Cartoon Network, stuiten de vrienden op een mysterieus mosdorp, een mooie toevoeging aan de altijd groeiende kaart van Craig. Dat zou hen wel eens kunnen helpen in hun zoektocht naar het Hart van het Woud. Bekijk de gloednieuwe afleveringen van Craig van de Kreek vanaf 25 juli elke dag om 06:55 uur bij Cartoon Network!

‘Craig van de kreek’ oogst lovende kritieken over de hele wereld. Vooral de manier waarop de serie LGBT+-personages en thema’s behandelt, wordt alom geprezen.

Bekijk ‘Craig van de kreek’ vanaf 25 juli elke weekdag om 6u55 op Cartoon Network of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top