De beste kijktips om juli mee af te sluiten

Films | Het is zover: het einde van juli is in zicht. Wil jij van dit laatste weekend genieten door in de zetel te ploffen? Dan heeft Proximus Pickx de beste kijktips van de komende dagen voor je klaarstaan. 

Door Proximus

Deel dit nieuws

Vrijdag: 'The Big Sick'

Na een onenightstand zijn de New Yorkse stand-upcomedian Kumail en de studente Emily smoorverliefd op elkaar. Het enige probleem: Kumail verzwijgt zijn vriendin voor zijn traditionele Pakistaanse ouders. Die zien hun zoon immers liever trouwen met een Pakistaans meisje. Wanneer Emily dit ontdekt, wil ze Kumail nooit meer zien. Maar dan wordt Emily plots zo ziek dat ze in een coma belandt. Terwijl de artsen een oplossing zoeken, wijkt Kumail geen moment van haar zijde, tot grote ergernis van Emily's excentrieke ouders.

The Big Sick is een romantische komedie uit 2017, geregisseerd door Michael Showalter en geschreven door Emily V. Gordon en Kumail Nanjiani. In de hoofdrollen zien we Nanjiani zelf, Zoe Kazan, Holly Hunter, Ray Romano, Adeel Akhtar, en Anupam Kher.

Bekijk ‘The Big Sick' op 29 juli om 21u20 op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Gold

Twee mannen vinden in de woestijn een grote goudklomp, maar kunnen hem zonder geschikt materiaal niet opgraven. Ze besluiten dat een van hen terugkeert om het benodigde materiaal te halen, terwijl de ander in de buurt van de goudklomp blijft. De achterblijver krijgt echter te maken met de nietsontziende woestijnwereld en begint het vermoeden te krijgen dat hij aan zijn lot overgelaten is.

'Gold' is een Australische overlevingsthriller met in de hoofdrollen Zac Efron, Susie Porter, en Anthony Hayes. De film werd geregisseerd door Anthony Hayes en kreeg positieve reviews na zijn première op 13 januari 2022.

‘Gold’ is nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

Zaterdag: 'If I Stay'

Na een ernstig auto-ongeluk belandt de zeventienjarige Mia in een coma. Ze is echter niet helemaal weg van de wereld, want vanuit een gebied ergens tussen leven en dood kan ze haar vrienden en familie volgen. In de vierentwintig uur die volgen op het ongeval, wordt Mia voor een onmogelijke keuze gesteld: wil ze blijven leven? 

Dit Amerikaanse drama uit 2014 is geregisseerd door R. J. Cutler en gebaseerd op de gelijknamige roman van Gayle Forman uit 2009. De hoofdrol van Mia wordt gespeeld door Chloë Grace Moretz en naast haar zien we ook Mireille Enos, Joshua Leonard en Stacy Keach. 

Bekijk ‘If I Stay’ op zaterdag 30 juli om 20u35 op Play5 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Manifest

Montego Air vlucht 828 is veilig geland na een nogal turbulent verlopen routinevlucht. Zowel de passagiers als de bemanningsleden zijn opgelucht wanneer ze de grond weer raken. Maar tijdens die paar uur die ze in de lucht hebben doorgebracht, is de rest van de wereld vijf jaar verder gedraaid. Vrienden, geliefden en familieleden die de hoop hadden opgegeven en verder gingen met hun leven, worden nu geconfronteerd met het feit dat iedereen van vlucht 828 het vermeende ongeval overleefd heeft. De inzittenden van de vlucht krijgen een tweede kans, maar komen er al snel achter dat dit grote mysterie grote gevolgen heeft. 

'Manifest' is een Amerikaanse bovennatuurlijke dramaserie gemaakt door Jeff Rake. De drie seizoenen staan op Netflix, dus je kan meteen beginnen bingen!

Ontdek ‘Manifest’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Zondag: 'Tien Om Te Zien'

Tijd voor pure nostalgie op zondagavond! Het geweldige 'Tien Om Te Zien' is namelijk terug van weggeweest. Vorige zomer konden we al rekenen op een eenmalige comeback, maar nu mogen we ons verwachten aan maar liefst acht optredens. De crème de la crème van de Vlaamse muziekwereld en enkele internationale artiesten betreden dus opnieuw het podium van de iconische TOTZ-tent.

Maak je dus maar klaar voor onder anderen Jérémie Makiese, Pommelien Thijs, Metejoor & Snelle, Regi & Emma Heesters, CAMILLE, Niels Destadsbader, Bart Kaëll, Berre, 2 Fabiola, VandaVanda, Sam Gooris en Belle Perez. En dat allemaal onder het toeziend oog van Willy Sommers, Anne De Baetzelier, Aaron Blommaert, Laura Tesoro, die alles aan elkaar zullen praten. 

Bekijk ‘Tien Om Te Zien’ op 31 juli om 20u30 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top