Deze kijktips loodsen je door de week

Films |

Een nieuwe week is aangebroken en het is al meteen de laatste van juli. Om de eerste maand van de zomervakantie in schoonheid af te sluiten, zet Proximus Pickx dé kijktips van de week op een rijtje.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Maandag: Waarheid Durven of Doen

We kennen het spelletje allemaal nog uit onze jeugd en hebben daardoor misschien al eens gras gegeten of een gênant verhaal moeten delen. Maar wat gebeurt er als je 'Waarheid, durven of doen' speelt met bv's? Daar komen we achter in het gelijknamige programma. Vier bekende gezichten worden samengebracht en krijgen pittige vragen, uitdagende opdrachten en ingewikkelde dilemma's voorgeschoteld. Tv-gezicht Astrid Coppens, acteur Mathias Vergels, voormalig wereldkampioen veldrijden Niels Albert en professioneel basketbalspeelster Julie Vanloo bijten de spits af van het nieuwe seizoen. 

Bekijk ‘Waarheid Durven of Doen’ op maandag 25 juli om 21u35 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Dinsdag: Grease

Een klassieker die eigenlijk geen introductie meer nodig heeft en altijd leuk is om eens op terug te vallen: dat is 'Grease'. De musicalfilm neemt je mee in de vriendschappen, romances en avonturen van een groep middelbare scholieren in de jaren 50. Een brave uitwisselingsstudente (Olivia Newton-John) en een in leer geklede rebel (John Travolta) hebben een zomerse romance, maar zal die blijven duren eens de school terug open gaat? 

Bekijk ‘Grease’ op dinsdag 26 juli om 20u25 op VTM2 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Woensdag: 'High Energy: The Revival of Disco'

'Relax, don't do it', 'This time I know it's for real', 'High energy': deze hits zetten de jaren 80 in vuur en vlam, van San Francisco tot Londen en New York. Dit is het verhaal van een nieuwe vorm van discomuziek: Hi-NRG, bekend voor de elektrobeats, bizarre stemmetjes en nerveuze vibes. De documentaire neemt een kijkje achter de schermen van de flitsende videoclips en we maken kennis met de artiesten die erin geslaagd zijn om van dit subgenre van de disco een complete levensstijl te maken. 

Bekijk ‘High Energy: The Revival of Disco’ op woensdag 27 juli om 19u00 op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Donderdag: 'The Kill Team'

Andrew Briggman is een jonge soldaat die tijdens de Amerikaanse invasie van Afghanistan in het peloton van de sadistische sergeant Deeks terechtkomt. Wanneer Andrew getuige is van moorden op onschuldige burgers door soldaten uit zijn eenheid, komt hij voor een moreel dilemma te staan. Hij overweegt om de gebeurtenissen te melden, maar het zwaarbewapende peloton wordt achterdochtig en Andrew begint te vrezen voor zijn leven.

Bekijk ‘The Kill Team’ op donderdag 28 juli om 20u35 op VTM3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Vrijdag: 'Thor: The Dark World'

In oude tijden vochten en wonnen de goden van Asgard een oorlog tegen een kwaadaardig ras dat bekend stond als de Dark Elves. De overlevenden werden geneutraliseerd, en hun ultieme wapen - de Aether - werd begraven op een geheime locatie. Honderden jaren later vindt Jane Foster (Natalie Portman) de Aether, waardoor Thor (Chris Hemsworth) haar naar Asgard moet brengen voordat de Dark Elf Malekith (Christopher Eccleston) haar gevangen neemt en het wapen gebruikt om de Nine Realms te vernietigen - inclusief de Aarde.

Bekijk ‘Thor: The Dark World' op vrijdag 29 juli om 20u35 op VTM2 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top