Deze films zijn vanaf vandaag te zien in de bioscoop

Films | Zoek je na al die zomerse temperaturen graag de schaduw en de verkoeling op? Aarzel dan niet om deze week naar je plaatselijke bioscoop af te zakken. Er spelen vanaf woensdag immers weer heel wat nieuwe films. Welke precies, lees je hier.

Door Pickx

Deel dit nieuws

The Story of my wife

Jakob Storr (Gijs Naber) is een kapitein uit de beginjaren twintig van de vorige eeuw. Hij gaat op een dag in een café een weddenschap aan met een vriend en stelt dat hij zal trouwen met de eerstvolgende vrouw die de bar binnenstapt. Dat wordt Lizzy (Léa Seydoux). Jakob weet het hart van Lizzy te veroveren en de twee beginnen een relatie. Naarmate de relatie vordert wordt het duidelijk dat Jakob zijn jaloerse gevoelens tegenover Lizzy en haar goede vriend niet langer kan verbergen.

Coppelia

Hou je van animatiefilms en ballet? Dan is ‘Coppelia’ zeker iets voor jou. In deze film zien we hoe de liefde tussen Zwaantje (Michaela DePrince) en Frans (Daniel Camargo) op de proef wordt gesteld door de boosaardige Dr. Coppelius. Hij heeft de stad ingenomen door een oppervlakkige schoonheid te creëren in de vorm van Coppelia, een artificiële creatie. Coppelia heeft bovendien het hoofd van Frans op hol doen slagen. Dat is gevaarlijk want het liefdevolle hart van Frans is het allerlaatste ingrediënt dat Dr. Coppelius nodig heeft om Coppelia tot leven te wekken. 

Piccolo Corpo

Italië in het jaar 1900. De jonge Agata (Celeste Cescutti) bevalt van een doodgeboren kind waardoor die volgens haar Katholieke geloofsovertuiging in het voorgeborchte zal verblijven, dat is een plaats tussen aarde, hemel en hel. Ze krijgt op een dag een verhaal te horen over een plek waar baby’s net lang genoeg tot leven gewekt kunnen worden om zich te laten dopen en daarom trekt ze er op uit. Ze neemt het levenloze lichaam van haar baby mee en ontmoet onderweg de eenzame Lynx (Ondina Quadri) die haar wil helpen bij deze hachelijke onderneming.

Dc Club van Super-Pets

Krypto de Superhond en Superman zijn twee handen op één buik. Ze beschikken allebei over superkrachten en wenden die aan om de misdaad in Metropolis te bestrijden. Maar op een dag wordt Superman (en de leden van de Justice League) ontvoerd en moet Krypto een plan bedenken om zijn baasje te redden. Hij leert een bende dieren uit het asiel kennen en leer ze om om te gaan met hun nieuwe krachten. Samen willen ze Superman en zijn vrienden terugvinden en bevrijden.

Arthur Malédiction

In deze Franse horrorfilm van regisseur Barthélemy Grossmann zie we hoe de 18-jarige Alex door zijn vrienden wordt overhaald om mee te gaan naar het verlaten huis waar ooit de film Arthur werd opgenomen, een film waar Alex een grote fan van is. Niemand van de vrienden is er echter vanop de hoogte dat het huis ondertussen een valstrik is geworden en dat hen hierdoor een nachtmerrie te wachten staat.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top