Boeiende gasten en de Gentse Feesten kleuren de vierde aflevering van ‘Het Zomert bij Margriet’

Series | Deze zomer ontvangt Margriet Hermans heel wat bekende gasten in het Gentse Nordic House voor haar nieuwe talkshow ‘Het zomert bij Margriet’. Tijdens de vierde aflevering op Pickx+ ontvangt ze Kato van ‘The Starlings’ en Herman Brusselmans, en dat op de allereerste dag van de Gentse Feesten.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Ook deze week ontvangt Margriet Hermans weer enkele boeiende gasten in het Nordic House in Gent. Daar vonden vorige week de Gentse Feesten plaats en dat hadden de gasten zeker geweten. Margriet ontvangt in deze derde aflevering niemand minder dan zangeres Kato van muziekband ‘The Starlings’ en de in Vlaanderen wereldberoemde schrijver Herman Brusselmans. Ze worden op de koop toe ook nog eens rondgeleid op de Gentse Feesten door burgemeester Matthias De Clercq.

Maar voordat Margriet met haar gasten naar buiten trekt, staat er natuurlijk een uitgebreid ontbijt op het programma. Daarin komen we enkele eetgewoontes van Kato en Herman Brusselmans te weten en leren we dat beide gasten een groot hart voor dieren hebben. We ontdekken hoeveel restaurants Herman Brusselmans ongeveer op een jaar tijd bezoekt en waarom hij dezer dagen minder vaak naar de Gentse Feesten afzakt in vergelijking met vroeger. Het trio praat ook over gewoontes die vroeger als normaal werden beschouwd, maar nu helemaal uit de mode zijn geraakt, om welke reden dan ook.

Opening Gentse Feesten

En dan is het tijd om de straat op te gaan. De Gentse burgemeester Matthias De Clercq komt het Nordic House binnengewandeld en neemt het drietal mee op sleeptouw naar de Gentse Feesten die die dag geopend zullen worden. Ze komen eerst enkele getrouwde koppels tegen die ze de nodige felicitaties toewensen, houden dan halt bij Den Turk, een van de oudste volkscafés in Gent, en ontdekken vervolgens hoe de organisatie van de Gentse Feesten dit jaar 100.000 kg plastic wil uitsparen en op die manier de afvalberg wil helpen verminderen. Nadien keuvelen Kato, Herman Brusselmans en Margriet gezellig verder over hun levens, over hun carrière, kinderwensen en natuurlijk… de Gentse Feesten.

De vierde aflevering van 'Het zomert bij Margriet’ is vanaf dinsdag beschikbaar op de exclusieve zender Pickx+ (zender 13). Woon je in Brussel en heb je een Nederlandstalige tv-optie van Proximus? Dan vind je Pickx+ terug op zender 263! Ontdek het volledig aanbod van Pickx+ via de tv-optie ‘Pickx All Stars’ van Proximus Pickx!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top