Zoek de verkoeling op met deze verfrissende films!

Films | De temperaturen kunnen opnieuw hoog oplopen dezer dagen en daarom is het aangeraden om voldoende verkoeling op te zoeken. Je kan op het heetste moment van de dag er bijvoorbeeld voor kiezen om in de zetel te ploffen en daar enkele verfrissende films te bekijken. Proximus Pickx geeft je alvast een aanzet.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Frozen

Het is winter in het vervloekte koninkrijk van Arendelle en dat is het al jarenlang. De jonge prinses Anna wil daar een einde aan maken en trekt daarom de ijskoude bergen in om op zoek te gaan naar haar oudere zus, prinses Elsa. Die heeft zich jarenlang geleden immers verscholen van de buitenwereld omdat ze zich schaamt om haar krachten waarmee ze sneeuw en ijs kan oproepen.

Ontdek 'Frozen’ op Disney+ vanaf nu beschikbaar via de tv-optie 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' van Proximus Pickx. Klanten van de tv-optie krijgen een jaar lang toegang tot de streamingdienst zonder extra kosten. De algemene gebruiksvoorwaarden van Disney+ zijn van toepassing. Meer informatie over 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' vind je hier terug.

Against the Ice

Ejnar Mikkelsen (Nikolaj William Coster-Waldau) is een Deense ontdekkingsreiziger die in 1909 voor Denemarken op expeditie gaat naar Groenland. Daar moet hij bewijs vinden voor het feit dat Groenland uit één deel bestaat en niet uit twee afzonderlijke stukken zoals de Amerikanen beweren. Tijdens de expeditie komt Mikkelsen met zijn schip vast te zitten in het ijs waardoor hij te voet verder moet. Zijn bemanning wil niet mee, maar gelukkig is er nog de onervaren Iven Iversen (Joe Cole).

Ontdek ‘Against the Ice' nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

14 Peaks: Nothing Is Impossible

In deze spannende documentaire zien we hoe de Nepalese bergbeklimmer Nirmal Purja erop uit is om op zeven maanden tijd alle veertien bergtoppen op aarde te beklimmen die op meer dan 8000 meter hoogte liggen. Purja wil koste wat kost het wereldrecord van de Zuid-Koreaanse bergbeklimmer Kim Chang verbreken die in 2013 dezelfde opdracht volbracht na meer dan zeven jaar onderweg te zijn. Tijdens de documentaire krijgen ook passages uit een interview te zien met Reinhold Messner. Deze Italiaanse bergbeklimmer was de allereerste die ooit de veertien bergtoppen heeft beklommen.

Ontdek ‘14 Peaks' nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Death on the Nile

De Belgische detective Hercule Poirot (Kenneth Branagh) geniet van een welverdiende vakantie aan boord van een cruiseschip op de Egyptische rivier de Nijl. Die rust wordt al gauw verstoord wanneer het levensloze en vermoorde lichaam van een van de gasten wordt ontdekt. De gasten beginnen te speculeren over wie de dader kan zijn, maar Poirot beslist om zelf op speurtocht te gaan. Hij is immers een kei in het zoeken naar sporen en wil absoluut vermijden dat er een tweede slachtoffer valt.

Death on the Nile’ is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

The Lost City

Loretta Sage (Sandra Bullock) is een beroemde auteur die boeken schrijft over Dash, een knappe man die volop avonturen beleeft op exotische plekken. Haar uitgever vraagt haar op een dag haar om samen met het covermodel (Channing Tatum) op promotour te gaan en tijdens die onderneming wordt ze ontvoerd door een steenrijke fan (Daniel Radcliffe). Die denkt dat de verhalen echt zijn en wil dat Sage vertelt waar de schat uit haar allerlaatste boek verscholen ligt.

‘The Lost City’ is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

Finding Nemo

Martin is een clownvis die samen met zijn zoontje Nemo en tal van andere vissen een goed leventje leidt in het Australische Great Barrier Reef. Op een dag wordt Nemo uit zijn vertrouwde omgeving weggevist door een visser en komt hij in de aquarium van een tandarts terecht. Martin is hierdoor in alle staten en wil zijn zoon koste wat kost terugvinden. Hij gaat op zoektocht en krijgt de hulp van Dory, een vis met een zeer slecht kortetermijngeheugen.

Ontdek 'Finding Nemo’ op Disney+ vanaf nu beschikbaar via de tv-optie 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' van Proximus Pickx. Klanten van de tv-optie krijgen een jaar lang toegang tot de streamingdienst zonder extra kosten. De algemene gebruiksvoorwaarden van Disney+ zijn van toepassing. Meer informatie over 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top