Pickx@the festivals: deze dj’s mag je zaterdag niet missen op Tomorrowland

Tomorrowland |

Tomorrowland, een van de meest gekende en prestigieuze muziekfestivals ter wereld, duikt het tweede weekend in van de editie 2022. Proximus Pickx doorploegde het indrukwekkende programma voor zaterdag, de vijfde dag van het festival, en kwam uit op dit lijstje van deze niet te missen namen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Er zijn maar weinig festivals die qua aantal namen kunnen tippen aan dit wereldbefaamde dancefestijn. Je kunt er kiezen tussen liefst 14 podia, telkens in functie van een bepaald genre. Geen makkelijke opdracht, daarom helpt Proximus Pickx je om de bomen door het bos te zien.

Nadat je in het begin van de namiddag gezellig kan flaneren tussen de verschillende plekken van Tomorrowland om zo de wonderlijke sfeer op te snuiven, loont het de moeite waard om tegen 16u richting Radio Ultra Modern-stage te wandelen. Daar begint de legendarische Daddy K op dat uur aan zijn set. De Belg draait al 40 jaar mee in de muziekwereld, alleen daarom al verdient hij je aandacht. Daddy K was een pionier in de Belgische hip hopscène en een kampioen in break dance. Een veelgevraagde gast in (vooral Franstalige) muziekprogramma’s. Met zijn vlotte rhymes en zweterige beats een ideale binnenkomer voor deze zaterdag.


Daarna raden we je aan om richting het podium Lost Frequencies & Friends te bewegen, want daar staat om 17u niemand minder dan Kungs geprogrammeerd. In 2016 maakte de Fransman naam met zijn remix van ‘This Girl’. Valentin Brunel, zoals hij echt heet, weet als geen ander hoe hij een feestelijke set ineen draait. Daarbij kan hij putten uit heel wat eigen werk, denk aan hits als ‘Clap Your Hands’, ‘Never Going Home’, ‘Lipstick’ en ‘I Feel So Bad’.

Dimitri Vegas & Like Mike op de MainStage

Een halfuurtje later dringt zich dan wel een eerste dilemma op, want om 17u30 begint Henri PFR aan zijn set op de MainStage. De 26-jarige Brusselaar schoot de voorbije jaren als komeet naar de top van de elektronische scene. Dankzij hits als ‘In the Mood’, ‘Until the End’ en ‘The Feeling’ kan je avond dan al niet meer stuk.

Om dan eens even van een ander genre te proeven, kunnen we je Adiel aanraden, die om 19u aan een pompende set begint op de KNTXT-stage. Gedurende twee uur kan je daar genieten van een technofestijn met vrouwelijke touch. Kwestie van ook de wandelaars tevreden te houden, kan je nadien weer richting Lost Frequencies & Friends-podium trekken, waar de meester hemzelve audiëntie geeft. Lost Frequencies zal er ongetwijfeld gekende nummers als ‘Where Are You Know’, ‘Rise’ en ‘Questions’ op het publiek afvuren. Genoeg dansmateriaal om het bloed sneller door je aderen te pompen en de rest van de avond door te komen.


Om de dag af te sluiten, kan je niet beter staan dan aan de MainStage, waar enkele van de grootste namen uit de dancewereld geprogrammeerd staan op deze zaterdag. DJ Tiësto bijvoorbeeld, die er om 21u45 aan begint, met meteen na hem Dimitri Vegas & Like Mike, de absolute masters of ceremony sinds de begindagen van Tomorrowland. Ooit in je leven moet je toch eens een live set van de gekende Belgisch-Griekse broers meegemaakt hebben. Afsluiter op de MainStage is Marshmello, ook niet te versmaden. Waarna niets je belet om nog naar een andere stage te verhuizen, naar de KNTXT bijvoorbeeld, waar een andere household naam van TML ten dans vraagt. Charlotte De Witte trakteert er immers op een stomende technoset om de nacht in te duiken.

Beleef Tomorrowland live vanop de eerste rij dankzij Pickx gedurende de hele festivalzomer. Je kan tussen 15 en 31 juli alle beschikbare concerten terugvinden op Pickx.be. Of volg het 's avonds vanaf 18 u verder via de app of op Pickx Live (zender 11).

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top