Word jij de volgende Belgische vertegenwoordiger op het EK van eFootball?

Esports |

Op zondag 24 juli, wordt een nationaal toernooi georganiseerd op eFootball 2022. De winnaar mag België vertegenwoordigen op het EK eFootball dat van 7 tot 11 september plaatsvindt in Podgorica, Montenegro. Dit kampioenschap biedt een mogelijkheid om zich te kwalificeren voor het WK dat aan het eind van het jaar doorgaat in Bali. 

Door Proximus

Deel dit nieuws

Wie wordt de toekomstige vertegenwoordiger van België op het EK esports in Podgorica, Montenegro? Op zondag 24 juli wordt een groot LAN-toernooi georganiseerd in het Belgian Esport Base Camp aan het Gare Maritime in Brussel. Dit evenement is toegankelijk voor alle spelers

Om deel te nemen, moet je je eerst inschrijven via dit formulier. Dat kan enkel als je in België woont en minstens 15 jaar oud bent. En opgelet, de wedstrijden zullen alleen op PS4 en PS5 gespeeld worden, je hebt dus een PSN-account nodig. Het aantal plaatsen in het toernooi is beperkt tot 24 en het eerste duel wordt afgetrapt om 10u.  

De winnaar mag België vertegenwoordigen op het Europees kampioenschap. Bovendien zal hij met een goede prestatie de mogelijkheid hebben om België te vertegenwoordigen op het WK esports, dat van 27 november tot 9 december doorgaat in Bali, Indonesië.


© esportsineurope

Dit zorgt voor extra druk bij alle deelnemers. Want de winnaar van dit toernooi wordt de vertegenwoordiger van Belgische esports op internationale schaal in september, en ook wereldwijd in december.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top