Deze films bekijk je vanaf vandaag in de bioscoop

Films | Dat het warm is deze week, is nog zacht uitgedrukt. Twee uur in een frisse bioscoopzaal vertoeven is dus ideaal om even af te koelen. Deze films kan je er vanaf vandaag bekijken. 

Door Pickx

Deel dit nieuws

Fireheart

De 16-jarige Georgia woont in New York in de jaren 20 van vorige eeuw en droomt ervan om als eerste vrouw ter wereld bij de brandweer te werken. Wanneer een mysterieuze brandstichter opduikt op Broadway, verdwijnen er plotseling brandweermannen uit de stad. Georgia’s vader is gepensioneerd brandweerman en de burgemeester van New York roept hem op om het onderzoek naar de mysterieuze verdwijningen te leiden. Georgia gaat het avontuur aan om haar vader te helpen en de stad te redden en vermomt ze zich als een jongen genaamd Joe. Samen met een groepje buitenbeentjes van de brandweer probeert ze de brandstichter te stoppen en de stad te redden. 

Fireheart is een geanimeerde avonturenkomedie geregisseerd door Theodore Ty en Lauren Zeitoun. In de hoofdrollen hoor je de stemmen van Olivia Cooke, Kenneth Branagh, Laurie Holden, en William Shatner.

Everything Everywhere All at Once

Evelyn heeft samen met haar man Waymond een onsuccesvolle wasserette, een rebellerende dochter en een belastingaangifte die maar niet lijkt te eindigen. Exact op het moment dat het allemaal teveel wordt, verscheurt het universum in een oneindig aantal universums en is Evelyn niet langer alleen een wasserettehouder, maar ook internationaal bekende filmster, kungfu-meester, chef-kok of misschien de held die iedereen al die tijd nodig had.

'Everything Everywhere All at Once' is een eigenzinnige science-fiction avonturenfilm geregisseerd door het regisseurs-duo Daniel Kwan en Daniel Scheinert ('Swiss Army Man'). Met in de hoofdrollen: Michelle Yeoh ('Crouching Tiger, Hidden Dragon'), Ke Huy Quan ('The Goonies') en Jamie Lee Curtis ('Halloween').

H4Z4RD

Noah Hazard kan zich geen leven voorstellen zonder zijn gouden sportwagen, compleet met gepersonaliseerde nummerplaten. Voor zijn dochtertje Zita functioneert de auto als een knusse koets; voor zijn vriendin Lea, als een handige taxi; en voor zijn louche neef Carlos, vers uit de gevangenis, als een pijlsnelle vluchtwagen. Wanneer een klus via Carlos echter compleet uit de hand loopt, is het aan Noah om te vermijden dat zijn geliefde Lexus tevens zijn lijkkist wordt.

‘H4Z4RD’ is de tweede langspeelfilm van Jonas Govaerts. In de hoofdrol zien we niemand minder dan Dimitri 'Vegas' Thivaios.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top