Lizette Salas en Jennifer Kupcho winnen de Dow Great Lakes Bay Invitational

Sport | Met een slotronde van 61 slagen hebben de Amerikaanse golfsters Jennifer Kupcho en Lizette Salas zaterdag de Dow Great Lakes Bay Invitational (LPGA/2,5 miljoen dollar), die werd gespeeld op de plaatselijke golfbaan in het Amerikaanse Midland, op hun erelijst geschreven.

Door Belga

Deel dit nieuws

Kupcho en Salas, die met een derde ronde van 64 slagen de leiding namen, liepen een slotronde van 61 slagen, negen onder par, waarmee ze na 72 holes een eindscore totaliseerden van 254 slagen, 26 onder par. In de eindstand deed het Amerikaanse duo vijf slagen beter dan het Fins-Maleisische duo Matilde Castren en Kelly Tan. De Mexicaanse Maria Fassi en de Amerikaanse Stacy Lewis konden beslag leggen op de derde plaats en dit met zes slagen meer dan Kupcho en Salas.

De Dow Great Lakes Bay Invitational is een dubbeltoernooi waar er op dag 1 en 3 in de foursomes-discipline wordt gespeeld. Beide golfers spelen dan om beurt met één en dezelfde bal. Op dag 2 en 4 staat de four-ball-discipline op het programma. Beide golfers spelen dan elk met een bal waarbij de beste score telt.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top