Pickx @ the festivals: het eerste weekend van Tomorrowland eindigt in schoonheid

Tomorrowland | Zondag valt het doek over het eerste van drie Tomorrowlandweekends. Boom zal weer bruisen van de dj’s en artiesten, maar ook van de festivalgangers van over de hele wereld. Proximus Pickx heeft de line-up uitgekamd om jouw perfecte dag samen te stellen. Volgende namen mag je zeker niet missen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Dit eerste Tomorrowlandweekend eindigt in stijl! Laten we niet vergeten dat het elektrofestival dit jaar zijn tiende verjaardag viert en daarom in een parfum van nostalgie gehuld is. Nostalgici vinden hun gading op het podium van de Rose Garden: vanaf 12u30 staan daar de grote namen uit de periode 2010-2012.

Vervolgens kan je je dag aftrappen met Kohmi, die om 14u30 op het Monstercat-podium staat. Hij is een van de opkomende talenten om in de gaten te houden en is een protegé van DJ Snake en Malaa. De tracks van de bass house-artiest zullen ongetwijfeld je dansbenen aansturen.

Daarna, om 15u30 op het Atmosphere podium, kun je het Belgische duo Joyhauser aan het werk zien. Ondersteund door grote namen uit de technoscene, zoals onze landgenote Amélie Lens, zijn ze sinds 2017 actief als dj's. Hun rave, techno en trance hebben landsgrenzen overschreden en zijn wereldwijd bekend.

Vanaf 17u30 uur ontvouwt zich op de Main Stage een waanzinnige line-up. De grote namen volgen elkaar op, het leeuwendeel van de festivalgangers zal z’n avond wellicht daar doorbrengen. Allereerst staat Kungs, een jonge Franse dj-sensatie, aan de knoppen. In 2016 steeg hij naar de top van de hitparades met zijn remix van 'This Girl', anno 2022 geniet Valentin Brunel (echte naam) wereldfaam. Zijn electro-, dance- en house sounds zoals 'Clap Your Hands', 'Never Going Home', 'Lipstick' en 'I Feel so Bad' zullen Tomorrowland doen kirren van plezier.

Lost Frequencies, Marshmello, Martin Garrix

Liefhebbers van elektrohouse adviseren we om het Belgische duo Wolfpack om 18u bij te wonen op de Lotus stage. Vanaf 20u45 zet Lost Frequencies Tomorrowland in vuur en vlam met een gloednieuwe set. Het optreden van de Belg is zonder twijfel het hoogtepunt van de dag.

Felix De Laet, zoals zijn echte naam luidt, zal gevolgd worden door Marshmello. Zijn diepe bas en duizelingwekkende drops zullen Boom in een roes dompelen. Onder zijn iconische marshmallowhelm zal hij de festivalgangers aan het dansen krijgen op de tonen van 'Happier', 'Wolves' en 'Silence'. Een elektrokolos die weinig Tomorrowlandbezoekers willen missen.

De avond eindigt met een absoluut zwaargewicht uit het genre: Martin Garrix. De Nederlander werd in 2016 door DJ Magazine al uitgeroepen tot de beste dj ter wereld. De publiekstrekker is een must see voor elke zichzelf respecterende Tomorrowlandbezoeker. Wereldhits als 'Don't Look Down', 'In the Name of Love', 'Scared to Be Lonely', 'Animals' en nog veel meer zullen luidkeels meegebruld worden.

Als mainstream elektro niet je ding is, begeef je dan omstreeks 20u30 naar de Crystal Garden voor een tropische house-set van Sunnery James & Ryan Marciano. Om 22u30 staat Paul Kalkbrenner op het Freedom-podium klaar met een meer technogerichte set. 

Beleef Tomorrowland live vanop de eerste rij dankzij Proximus Pickx gedurende het hele festival. Je vindt alle concerten tussen 15 en 31 juli op Pickx.be. Of volg het festival 's avonds vanaf 18 uur live via de app of op Pickx Live (kanaal 11).

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top