Het gekke aanbod dat ongetwijfeld Cristiano Ronaldo’s aandacht zal trekken

Premier League |

Door Pickx

Deel dit nieuws

Ambities kunnen heel snel veranderen in het voetbal. De superster heeft al duidelijk gemaakt dat hij in de paar jaren die hem nog resten op het hoogste niveau in de Champions League wil spelen en zoveel mogelijk titels wil winnen, wat naar eigen zeggen niet meer past in zijn plannen met Manchester United. Maar toch zou Cristiano Ronaldo het einde van zijn carrière weleens een heel andere wending kunnen geven.

Twee Portugese media, TVI en CNN Portuguesa, beweren dat de vijfvoudig Gouden Bal-winnaar is benaderd door een club uit het Midden-Oosten. En het aanbod dat die club hem zou hebben gedaan, zou zeer moeilijk te weigeren zijn – vooral voor een 37-jarige speler.

Een totaalpakket van 300 miljoen euro

Het bewuste voorstel komen van een Saoedi-Arabische ploeg die bereid is om liefst 300 miljoen euro op de tafel te leggen. Terwijl Manchester United de som van 30 miljoen zou ontvangen en de tussenpersonen 20 miljoen zouden delen, zou de sterspeler zelf niet minder dan 250 miljoen euro over twee jaar opstrijken…

Deze informatie is intussen ook bevestigd door het Spaanse dagblad AS. De deal zou kunnen worden afgerond, maar het is moeilijk voor te stellen dat de Europese kampioen van 2016 (Ronaldo zegevierde dat jaar met Portugal op het EK) net nu, een paar maanden voor het WK in Qatar, ingaat op de financiële lokroep van het Midden-Oosten. De Portugees is al jaren een van de bestbetaalde spelers ter wereld en is nog steeds hongerig naar meer titels. Maar zoals we allemaal weten: alles is mogelijk in het hedendaagse voetbal!

Volg Manchester United dit seizoen in de FA Cup en EFL Cup op Eleven Sports, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top