ESLOL: Een zware week voor België

Esports | Week 6 van de League of Legends Elite Series zit er alweer op. De wedstrijden op maandag en woensdag hebben een serieuze deuk geslagen in de hoop van de Belgische fans. Van de Belgische organisaties maken KRC Genk Esports en Team 7AM de meeste kans op de play-offs.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Het werd een zware week voor Belgische League of Legends-fans. Vier van de zes Belgische organisaties actief in de competitie verloren beide wedstrijden van deze week. Enkel KRC Genk Esports en Team 7AM deden wat van hen verwacht werd, en zijn bijna zeker van een plaats in de play-offs.

KRC Genk Esports hoort bij de favorieten van deze competitie, en dat hebben hun tegenstanders geweten. De Limburgse organisatie won op maandag van LowLandLions en op woensdag van ION SQUAD, in een van de snelste wedstrijden van het toernooi tot nu toe.

Ook Team 7AM zit in een goede flow. Sector One moest op maandag het onderspit delven tegen de nummer drie van de competitie, en op woensdag maakte de Belgische organisatie een einde aan de play-off droom van LowLandLions. maken Genk en 7AM staan op één zege van de kwalificatie en maken van de Belgische teams het meeste kans op de play-offs.

Voor de overige Belgische organisaties liep deze week heel wat minder vlot. ION SQUAD, Sector One, LowLandLions en KVM Esports boekten twee nederlagen op rij. The Agency was daar mee verantwoordelijk voor: De Nederlandse organisatie zit nu aan een win streak van acht matchen en is de uitgesproken favoriet op eindwinst van deze Split.


© Elite Series

Zowel ION SQUAD als de Lions maken geen kans meer op de volgende ronde. S1 en KVM nog wel, als ze hun resterende wedstrijden winnen. Volgende week wordt dus alles beslist in een reeks razend spannende duels. Afspraak dus op maandag- en woensdagavond voor de conclusie van deze groepsfase!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top