'Good Sam': familie-intriges in het ziekenhuis

Films | Ze maken ze met hopen en toch blijven ze aanslaan: ziekenhuisseries! Als jij nood hebt aan een goede portie drama en operaties, kan je vanaf vrijdag 15 juli bij Play 5 terecht voor 'Good Sam'. Proximus Pickx vertelt je alles wat je wil weten over de serie. 

Door Pickx

Deel dit nieuws

Heb jij 'Grey's Anatomy', 'House' en 'The Good Doctor' volledig uitgekeken? Niet getreurd: sinds het begin van dit jaar is er een gloednieuwe ziekenhuisserie waar je van kan smullen. 'Good Sam' werd uitgebracht 15 januari en neemt je mee in het reilen en zeilen van het Lakeshore Sentinel Hospital, waar de chef chirurgie vervangen moet worden nadat hij in coma belandde.

Dr. Sam Griffith is de gelukkige die het postje op haar naam mag zetten en blinkt uit in haar nieuwe leiderschapsrol. Alleen wordt de voormalige chef maanden later wakker en eist hij zijn plaats terug op. Daardoor wordt Sam gedegradeerd en moet ze toezicht houden op een egoïstische chirurg die haar grote talent nooit heeft erkend. Alleen worden de zaken nog wat moeilijker aangezien die Dr. Rob 'Griff' Griffith eigenlijk haar vader is. Terwijl Griff Sams autoriteit tart en haar medische expertise in twijfel trekt, wordt de grote vraag of deze vader en dochter ooit in staat zullen zijn hun eigen relatie te herstellen, net zo vakkundig als ze de harten van hun patiënten genezen.

Medisch drama

Dit medische drama werd gecreëerd door Katie Wech, die ook als schrijfster aan meewerkte, en werd geregisseerd door Tamra Davis. De hoofdrollen van dochter en vader worden gespeeld door respectievelijk Sophia Bush ('One Tree Hill') en Jason Isaacs ('Harry Potter'). Naast Isaacs en Bush zien we ook Michael Stahl-David, Edwin Hodge, Davi Santos, Skye P. Marshall en Omar Maskati in de serie. 

Bekijk ‘Good Sam’ vanaf 15 juli om 20u30 op Play5 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top