Dansen op de beats van Regi Live dankzij Pickx!

Festivals | Regi nodigt opnieuw een aantal van zijn muzikale vrienden uit om de Proximus Pop-Up Arena te laten ontploffen. Zijn geproduceerde hitrepertoire is eindeloos: hij kan putten uit meer dan 20 jaar hitnoteringen om een memorabele concertavond samen te stellen. Beleef deze avond vol muziek vanaf 20u op Pickx Live of via de livestream op Pickx.be!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Vorig jaar zette Regi met zijn band en heel wat vrienden het Sportpaleis op zijn kop. 15.000 bezoekers kregen toen een stevige portie adrenaline toegediend, maar nu is het de beurt aan de Pop-up Arena in Middelkerke! Wie op de vooravond van de nationale feestdag niet in Middelkerke geraakt, kan dankzij Pickx nog steeds van thuis feesten. Volg het concert op 20 juli om 20u op Pickx Live (zender 11) en op Pickx.be! 

Ontdek hier het hele zomerprogramma van Proximus Pop-up Arena, alsook info over tickets en mobiliteit.

Zin in nog meer muziek? Ook het Schlagerfestival staat op programma op 25 juli op Pickx Live om 20u.

Fun fact: naast de topconcerten die je deze zomer op Pickx kan bekijken hebben wij nog een andere verrassing in petto. Je kan meedoen aan een wedstrijd om een Fairphone 4 (zwart of groen) te winnen. Die is uit duurzaam materiaal vervaardigd en past dus volledig binnen de visie van dit zomerfestival. Beantwoord juist de vragen over de Proximus Pop-up arena en maak kans op deze leuke prijs! Klik hier om deel te nemen aan de wedstrijd.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top