Opnieuw vertrekkers bij Beerschot en RWDM

Challenger Pro League | Beerschot VA heeft nog een zaakje gedaan rond de verdere ontwikkeling van Issa Soumaré terwijl RWDM-verdediger Tracy Mpati een nieuwe club heeft gevonden nadat zijn contract bij de Brusselaars deze zomer afliep.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De 30-jarige Tracy Mpati gaat aan de slag bij eerstenationaler Francs Borains. De flankverdediger lag de laatste twee seizoenen onder contract bij RWDM en speelde uiteindelijk mee in 37 competitiewedstrijden. Voordien was Mpati ook nog in 1B actief bij Lokeren en Union SG en in de voormalige tweede klasse bij RC Mechelen en WS Brussel. In totaal speelde hij zo'n 200 duels op het tweede niveau van onze Belgische competitie.

Ook Issa Soumaré zien we dit seizoen niet op de velden van de Challenger Pro League. De 21-jarige flankspeler wordt door Beerschot nog een jaartje verhuurd aan de Franse tweedeklasser Quevilly Rouen. De Senegelees speelde daar vorig seizoen ook al een half jaartje op huurbasis en mag zich daar nu nog verder gaan ontwikkelen. Soumaré heeft nog een contract tot 2025 op het Kiel.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top