Livestream: IEM Cologne - grote finale

Esports | Volg nu zondag 17 juli vanaf 15u50 de grote finale van IEM Cologne live op Proximus Esports of op de Tv-zender Pickx Live. Wie zal de beker optillen op het podium in de legendarische kathedraal van Counter-Strike?

Door Proximus

Deel dit nieuws

Een van de must-see competities van het legendarische Intel Extreme Masters circuit is terug! Sinds 5 juni zitten de beste teams van Counter-Strike: Global Offensive in Duitsland voor IEM Cologne. Op het programma: meer dan twee weken van hevige duels, met als hoogtepunt de grote finale op zondag 17 juli. Je kan die match uiteraard live volgen vanaf 15u50 op Proximus Esports en op televisie via Pickx Live.

Livestream:

Zoals gebruikelijk in het IEM-circuit staat er weer een mooie som geld op het spel. De wedstrijd heeft een totale prijzenpot van 1 miljoen dollar, maar de kampioenen van 2022 gaan er vandoor met een coole 400 000 dollar.

Wie zal NAVI opvolgen, dat erin slaagde G2 Esports te verslaan in een dominante wedstrijd van begin tot einde? Dat kom je te weten op 17 juli om 15u50!

Opgelet: de wedstrijd wordt slechts tot 18u uitgezonden op Pickx Live; daarna wordt het vervangen door het Tomorrowland-festival. Je kan het einde van de match wel volgen hier op de website van Proximus Esports. 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top