Koni De Winter verlengt contract bij Juventus en wordt verhuurd aan Empoli

Serie A | Juventus heeft het contract van Koni De Winter, dat nog liep tot medio 2024, opengebroken. De belofteninternational ligt nu vast tot eind juni 2026. Speelgelegenheid in het eerste elftal lijkt nog te hoog gegrepen en De Winter trekt daarom op huurbasis naar Empoli. De Italiaanse eersteklasser bevestigde zondag zijn komst.

Door Belga

Deel dit nieuws

De twintigjarige Antwerpenaar maakte in november vorig jaar zijn debuut in het eerste elftal van Juventus, als invaller in de Champions League-wedstrijd bij Chelsea. Nadien stond hij in het kampioenenbal ook aan de aftrap tegen Malmö. In de Serie A speelde hij nog niet. De verdediger kwam het voorbije seizoen wel tot dertig wedstrijden bij het beloftenelftal van Juve, dat in de Italiaanse derde klasse uitkomt.

De Winter was in de voorbije EK-kwalificatiecampagne van de Jonge Duivels een vaste waarde voor bondscoach Jacky Mathijssen. 

Empoli beëindigde de Serie A vorig seizoen als veertiende. Met Razvan Marin (ex-Standard) en Liberato Cacace (ex-STVV) spelen er twee oude bekenden van de Jupiler Pro League.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top