Overleef de hete zomerdagen dankzij deze tv-tips van Proximus Pickx!

Films | Het belooft vandaag en de komende dagen tropisch warm te worden. Gelukkig wordt het nog niet zo heet als de bloedhete 41,8°C op die gedenkwaardige 25 juli 2019, maar toch zal het ongetwijfeld deugd doen om 's avonds in een frisse(re) woonkamer televisie te kijken. Voor die gelegenheid heeft Proximus Pickx een paar leuke televisietips!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Maandag: No Country for Old Men

Na 'Oh Brother, Where Art Thou?' en 'The Man Who Wasn't There' was het een kwestie van tijd voor de gebroeders Coen een nieuw meesterwerkje zouden afleveren. Dat gebeurde ook met 'No Country for Old men', een fatalistische thriller uit 2007 met Josh Brolin, Tommy Lee Jones, Javier Bardem en Kelly Macdonald in de hoofdrollen. In de film stoot de Texaanse arbeider Llewelyn Moss op een bloedbad, het resultaat van een foutgelopen drugsdeal. Hij neemt de noodlottige beslissing om zelf met de gevonden buit aan de haal te gaan, maar daar krijgt hij al gauw spijt van. De film werd een klinkend succes: de film won niet alleen twee Golden Globes maar ook vier Oscars.

Bekijk ‘No Country for Old Men’ op maandag 11 juli om 20u35 op VTM4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Dinsdag: Telefacts zomer

Voor een iets lichtvoetiger programma stemmen we vandaag af op VTM, voor een Telefacts-reportage over de Oriental Express. Normaal rijdt deze luxetrein vanuit Londen, Parijs, Amsterdam en Brussel, maar in deze aflevering rijden we voor een uitzonderlijke reis van Bangkok naar Singapore. De passagiers baden in luxe, zowel letterlijk als figuurlijk. Het personeel staat klaar om de gasten niet alleen de beste maaltijden te serveren maar hen ook op hun wenken te bedienen. Het programma biedt ook een blik achter de schermen van dit spoorwegbedrijf.

Bekijk ‘Telefacts zomer’ op dinsdag 12 juli om 22u10 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Woensdag: Red Dragon

Filmliefhebbers werden maandag al verwend met 'No Country for Old Men'. Vandaag kan je kijken naar Red Dragon, de derde film waarin Anthony Hopkins in de huid van Hannibal Lecter kruipt. In deze film is Lecter opgesloten in een streng beveiligde psychiatrische gevangenis, maar dat houdt een bewonderaar niet tegen om op een nacht gruwelijk toe te slaan...

Bekijk ‘Red Dragon’ op woensdag 13 juli om 20u35 op Play 4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Donderdag: EK voetbal voor vrouwen Frankrijk-België

Op 10 juli speelden de Red Flames al tegen IJsland, een van de moeilijkere tegenstanders uit de vierde poule. Maar dat is slechts een opmaat naar de groepswedstrijd tegen Frankrijk, die vandaag plaatsvindt. Op papier zijn onze zuiderburen de sterkste, maar trainer Ives Serneels hoopt de groepsfase te overleven door match per match aan te pakken. Na Frankrijk volgt nog Italië. Deze match wordt becommentarieerd door Aster Nzeyimana en Imke Courtois.

Bekijk de groepswedstrijd van de Red Flames tegen Frankrijk op donderdag 14 juli om 20u35 op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil. 

Vrijdag: The 33

Wie herinnert zich nog de 33 Chileense mijnwerkers die door een ongeluk ruim 69 dagen onder de grond vastzaten? Er kwam een indrukwekkende reddingsmissie, tientallen werktuigen en een op maat gemaakte capsule aan te pas om de kompels te bevrijden uit hun benarde positie, ruim 700 meter onder het aardoppervlak. In de hoofdrol schittert Antonio Banderas als de baas van de mijnwerkers. Hij probeert het moraal erin te houden bij zijn medewerkers terwijl de tijd ondergronds wegtikt. 

Bekijk ‘The 33’ op vrijdag 15 juli om 23u35 op Play 4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top