Win een duoticket voor ‘After Ever Happy’ in de bioscoop

Films |

Fans van ‘After’ wachten vol ongeduld op ‘After Ever Happy’, dat op 24 augustus verschijnt. Doe mee aan onze wedstrijd en maak kans op een duoticket om de film in een bioscoop naar keuze te ontdekken.

Door Proximus

Deel dit nieuws

‘After’, de serie die werd geschreven door de Amerikaanse Anna Todd, werd de afgelopen jaren een literair fenomeen. Ook op het scherm werd het een laaiend succes en het vierde deel van het verhaal, ‘After Ever Happy’, zal vanaf 24 augustus in de bioscoop te zien zijn. Proximus Pickx geeft duotickets weg voor ‘After Ever Happy’ in een zaal naar keuze.

Het verhaal

Tessa moet kiezen: moet ze nog eens proberen om haar relatie met Hardin te redden of wordt het tijd dat ze aan zichzelf denkt? Hardin blijft in Londen na het huwelijk van zijn moeder, terwijl Tessa naar Seattle terugkeert en daar een echte tragedie beleeft. Als ze hun liefdesverhaal willen redden, moeten Tessa en Hardin aan zichzelf werken. Maar is dat nog wel mogelijk?

Een film van Castille Landon met Josephine Langford en Hero Fiennes Tiffin.

‘After 1’, 'After 2' en ‘After 3’ zijn momenteel tegen een voordeelprijs beschikbaar in de on-demand catalogus van Proximus Pickx!


Zin om 2 tickets te winnen om ‘After Ever Happy’ in een zaal naar keuze te gaan zien? Geef het juiste antwoord op onderstaande vragen en waag je kans:

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top