Antwerp verlengt contracten van De Laet en Haroun, Charleroi neemt Heymans definitief over

Jupiler Pro League | Clubboegbeelden Ritchie De Laet en Faris Haroun blijven aan boord bij Antwerp. Het stamnummer 1 bevestigt dat beide routiniers hun contract hebben verlengd.

Door Belga

Deel dit nieuws

De Laet tekende bij tot 2024, Haroun tot 2023. "Iconen van de Bosuil: er zijn er veel. Samen één geschiedenis, ook deze twee. Samen de beker gewonnen. Samen Europees. Samen rood-wit bloed in het DNA. Samen thuis op de Bosuil. Samen een nieuwe krabbel. Samen één", meldt de Great Old.

Richie De Laet (33) keerde in de zomer van 2019 terug naar de club waarvoor de centrale verdediger eerder in het begin van zijn carrière speelde en in het seizoen 2017-2018. 

Middenvelder Faris Haroun (36) draagt het shirt van Antwerp sinds begin 2017.

En Daan Heymans heeft bij Sporting Charleroi een contract ondertekend tot juni 2025. Dat hebben de Carolo's, die een akkoord hebben bereikt met Venezia over de permanente transfer van de middenvelder die sinds januari was uitgeleend, gemeld.

De 23-jarige Heymans kwam sinds zijn komst naar Charleroi zestien keer in actie en scoorde vier doelpunten. Zijn uitleenperiode zou aanvankelijk anderhalf jaar duren maar Charleroi neemt hem nu definitief over. "Zijn prestaties overtuigden de staf en de club om zijn uitleenbeurt stop te zetten en hem permanent te kopen. Daan is nu helemaal een Zebra", aldus Sporting in een verklaring.

De bij Westerlo opgeleide Heymans maakte in 2016 zijn debuut in het eerste elftal. In 2018 verliet hij de Kempen voor Waasland-Beveren. Hij werd uitgeleend aan Lommel tussen januari en juni 2019. In juli 2021 tekende hij voor Venezia, waarmee hij zeven Serie A-wedstrijden en drie duels in de Coppa Italia speelde voordat hij werd uitgeleend aan Charleroi.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top