Pickx @ the festivals: dit staat er op het programma tijdens de allerlaatste dag van Rock Werchter 2022

Rock Werchter | Vandaag valt het doek over Rock Werchter 2022, België’s grootste en meest invloedrijke festival. De afgelopen dagen konden we genieten van de beste muzikale acts van het moment en dat is op deze slotdag niet anders. Welke artiesten vandaag de weide en tenten in rep en roer gaan zetten, lees je hier.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Dit staat er op het programma tijdens de allerlaatste dag van Rock Werchter 2022

De laatste dag van Rock Werchter 2022 wordt vanaf 13u00 op gang getrapt en dat met muziek van Fever 333. Deze Amerikaanse hardcore punkband uit Californië staat erom bekend om zalen en weides danig op te hitsen en zal proberen om in The Barn een kleine hittegolf te laten ontstaan. Terzelfdertijd zal de Nederlandse Joost Klein de weide aan de Main Stage wakker schudden met zijn hardstyle-, rap- en hiphopmuziek.

Om 15u10 is het tijd om de hartslag te doen dalen. Dat kan via de muziek van Emma Bale. Bale zal liedjes zingen die ook haar debuutplaat ‘Retrospect’ prijken, maar misschien zingt ze ook de cover van ‘Somewhere Only We Know’ van Keane waarmee ze in 2014 deelnam aan 'The Voice Kids'. Datzelfde Keane zal om 15u25 op de Main Stage datzelfde nummer, en nog zoveel meer, zingen.

Een namiddag in hogere sferen

Om 17u00 verschijnt de Belgische indie rockgroepband Balthazar ten tonele op de Main Stage. Zij zullen de weide proberen plat te spelen door onder andere nummers van hun vijfde en meest recente album ‘Sand’ te brengen. Liefhebbers van prachtige zangstemmen worden om 17u45 in The Barn verwacht. Daar zal de Engelse-Oegandese soulzanger Michael Kiwanuka zijn klok van een stem weer laten horen waardoor we ons naar hogere sferen zouden moeten begeven. Daar, in die hogere sferen, zal het Britse Disclosure met zijn housemuziek ons ontvangen en verder van een fijne avond voorzien.

Als de magie van Michael Kiwanuka en Disclosure te snel is uitgewerkt, is er gelukkig nog Lost Frequencies om 21u00 in KluB C. Daar zal Felix De Laet, de man achter Lost Frequencies, al zijn grote hits brengen en de magie nog even laten inwerken.

Een stevige afsluiter

Terzelfdertijd kunnen fans van stevige alternatieve rockmuziek naar de Main Stage afzakken want daar zal de Amerikaanse band The Killers proberen om de weide nog een voorlaatste keer in vuur en vlam te zetten. We zeggen voorlaatste keer, want om 23u30 maken The Killers plaats voor de legendarische The Red Hot Chili Peppers. Enkel zij, en zij alleen, kregen van de organisatie de eer om Rock Werchter 2022 definitief af te sluiten. Dat belooft!

Beleef Rock Werchter live vanop de eerste rij dankzij Pickx gedurende de hele festivalzomer. Je kan tussen 30 juni en 3 juli alle concerten terugvinden op Pickx.be! Of volg het feestgedruis ‘s avonds via de app of op Pickx Live (zender 11). Download de app hier voor Android en Apple.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top