Lommel huurt middenvelder van 5 miljoen euro van zusterclub Troyes

Challenger Pro League | Lommel SK heeft nog eens toegeslagen op de transfermarkt. De Limburgers maakten zaterdag de komst van Metinho wereldkundig. De Congolese Braziliaan wordt een jaartje gehuurd van zusterclub ESTAC Troyes.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Datzelfde Troyes haalde Metinho vorige zomer weg uit Brazilië voor een stevige transfersom van 5 miljoen euro. De centrale middenvelder had op dat moment welgeteld 24 minuten in de benen bij het eerste elftal van Fluminense. Bij Troyes speelde Metinho (mede door een schouderblessure) geen minuut mee in het eerste elftal en nu wordt hij dus bij CFG-zusterclub Lommel gestald.

"Iedereen bij Lommel SK is enthousiast om Metinho naar onze club te halen," vertelt Performance Director James McCarron op de officiële website van de club. "Metinho is een Braziliaanse jeugdinternational die veel vaardigheid en energie zal toevoegen aan ons middenveld."

Metinho is de vierde aanwinst van Lommel. Eerder legde de club ook al doelmannen Kristof Van Hout en Nikola Ivezic vast én werd Enrik Ostrc (opnieuw) gehuurd van... ESTAC Troyes.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top