Dit zijn in België de meest populairste films en series op Netflix

Series | We beleven momenteel de langste dagen van het jaar. Ideaal dus om lekker lang op te blijven en in de Netflix-catalogus te zoeken naar de allerbeste films en series. Heel wat Belgen doen dat ook en zij kijken momenteel het meeste naar deze titels.

Door Proximus

Deel dit nieuws

The Man From Toronto

In deze komische actiefilm van regisseur Patrick Hughes zien we hoe de gevaarlijkste huurmoordenaar ter wereld, beter bekend als ‘The Man from Toronto’ (Woody Harrelson), per ongeluk verward wordt met Teddy (Kevin Hart): een mislukkeling uit New York die zijn carrière uit de grond probeert te stampen. De twee tegenpolen worden gedwongen om met elkaar samen te werken en dat zorgt voor doldwaze, komische en gevaarlijke situaties.

Ontdek ‘The Man From Toronto’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Hustle

In deze film kruipt de Amerikaanse acteur Adam Sandler in de huid van Stanley Sugarman, een basketbalscout voor de Philadelphia 76ers. Sugarman wordt ontslagen en besluit om tijdelijk naar het buitenland te vertrekken. Daar loopt hij een jongeman tegen het lijf die volgens hem over heel wat basketbaltalent beschikt. Stanley wil de jongeman overbrengen naar de Verenigde Staten en samen met hem het bewijs leveren dat iedereen een tweede kans verdient. ‘Hustle’ werd mede mogelijk gemaakt door Adam Sandler die samen met LeBron James als producer optrad. Tijdens de film passeren heel wat beroemde Amerikaanse basketbalsporters de revue.

Ontdek ‘Hustle’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

The Umbrella Academy - Seizoen 3

In dit derde seizoen van ‘The Umbrella Academy’ zien we hoe de bijzondere Hargreaves-broers en -zussen zich in een andere tijdslijn begeven waarin ze zien dat zes andere kinderen door Sir Reginald Hargreaves (Colm Feore) geadopteerd worden om een nieuwe academie uit de grond te stampen: ‘The Sparrow Academy’. Hopelijk kunnen de gezinsleden hun verschillen even opzij zetten en samenwerken om zo snel mogelijk terug naar hun tijd terug te keren, en de loop van de geschiedenis niet te veranderen.

Ontdek het derde seizoen van ‘The Umbrella Academy’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Stranger Things - Seizoen 4

Eind mei liet Netflix het eerste deel van het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ op de wereld los, beter bekend als 'Volume 1'. Het tweede deel, ‘Volume 2’, werd op 1 juli vrijgegeven. In dit vierde seizoen maken we kennis met het bloeddorstige monster Vecna dat het rustige stadje Hawkins de stuipen op het lijf jaagt. We zien ook hoe Eleven (Millie Bobby Brown) haar bijzondere krachten is kwijtgespeeld en zich nu zonder telepathie moet weten te redden.

Ontdek het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

‘Spiderhead’

In deze film zien we hoe twee gevangenen uit een futuristische samenleving vastzitten in een inrichting waar ze hun levenslange celstraf kunnen verminderen. Ze doen dit door experimenten op zich te laten uitoefenen met medicijnen en drugs. De experimenten worden onder het alziende oog van gevangenisdirecteur Steve Abnesti (Chris Hemsworth) uitgevoerd. Hij ziet hoe de gevangenen nieuwe emoties ontwaren, maar ook zelf op onderzoek willen uitgaan…

Ontdek ‘Spiderhead’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top