RWDM licht optie Vorogovskiy; Kazach komt definitief over van Kairat Almaty

Challenger Pro League | Yan Vorogovskiy zal volgend seizoen dan toch nog te zien zijn in het shirt van RWDM. De Kazachse flankverdediger werd in de winterstop gehuurd van Kairat Almaty. De Brusselaars hadden ook een optie tot aankoop in het contract gezet en die optie werd nu gelicht.

Door Proximus

Deel dit nieuws

De linksachter zal zo ook de komende twee seizoenen (+ optie voor één jaar) in het Edmond Machtensstadion voetballen. Een opluchting voor de fans, want Vorogovskiy liet in de twaalf duels die hij vorig seizoen nog voor RWDM speelde duidelijk zijn kwaliteiten zien.

"Ik hoop dat we samen dit seizoen de ambities kunnen waarmaken en de club terug naar de hoogste afdeling brengen waar het thuishoort", vertelt Vorogovskiy op de officiële website van RWDM. "Ik voel me goed hier in de hoofdstad en bij deze club die grote ambities heeft. Mijn doel is om promotie af te dwingen en samen het kampioenschap te winnen. Verder ga ik altijd tot het uiterste en hoop ik met doelpunten en assists te kunnen bijdragen aan dit doel ! Ik kan niet wachten om de supporters weer te zien."

Daarnaast zal Vorogovskiy ook de supporters van Beerschot terugzien. De Kazach speelde tussen 2019 en 2021 voor de Mannekes én promoveerde ook met Beerschot. Maar in 1A verdween hij halfweg het seizoen uit de basisploeg. Na dat seizoen vertrok hij transfervrij terug naar Kairat Almaty; waar Beerschot hem destijds ook al weghaalde.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top