De beste kijktips om je voor te bereiden op je vakantie

Films | Of er je nu een roadtrip te wachten staat, een urenlange vliegtrip of een lange treinrit: het is altijd goed om wat films en series achter de hand te hebben als je zelf niet achter het stuur zit op weg naar je vakantie. Deze kijktips zijn ideaal om je meteen in de vakantiestemming te brengen. 

Door Proximus

Deel dit nieuws

Sing 1 en 2

Een film waar zowel jong als oud van kan genieten, is altijd een goed idee. Zeker als er al twee delen zijn en je de films dus kan kijken alsof je een serie aan het bingen bent. 'Sing' volgt het verhaal van de moedige Koala Buster Moon, de leider van een theater dat de laatste tijd nogal zwarte sneeuw ziet. Als eeuwige optimist heeft hij er alles voor over om zijn theater open te houden. Buster besluit mensen terug naar het theater te lokken door de grootste zangwedstrijd ter wereld te organiseren. Vijf deelnemers komen naar voren: een muis, een schuchtere olifant, een varken, een gorilla en een punkrock stekelvarken.

‘Sing 1 en 2' zijn nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

We're the Millers

Zit je niet achter het stuur tijdens de roadtrip? Lach je dan te pletter met deze komedie uit 2013, waarin een heel speciaal 'gezin' ook een reisje gaat maken. David is een kleinschalige drugsdealer, maar komt aardig in de problemen wanneer hij tijdens een overval al zijn geld én voorraad drugs verliest. Nu heeft David een grote schuld bij zijn leverancier en moet hij om het goed te maken naar Mexico om de laatste lading van de man op te halen. Om zijn missie te volbrengen, bedenkt Dave een waterdicht plan: hij gaat op zoek naar een paar mensen die zijn gezin kunnen spelen. Zo zal de drugsmokkel zeker niet opvallen...  

Ontdek ‘We're the Millers’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

The Batman

Als je dan toch zo lang moet blijven zitten tijdens een vlucht, kan je maar beter van de tijd gebruikmaken om een lange film te kijken waar je anders geen tijd voor hebt. Zoals 'The Batman' bijvoorbeeld. Deze 2u55-durende film met Robert Pattinson als het titelpersonage kwam begin 2022 nog maar uit en volgt Batman terwijl hij zich in de onderwereld van Gotham City waagt, waar een sadistische moordenaar een spoor van cryptische aanwijzingen achterlaat. Naarmate het bewijs dichter bij huis begint te leiden en het duidelijk wordt wat de moordenaar van plan is, moet de superheld nieuwe bondgenoten vinden. Alleen zo kan hij de dader ontmaskeren en een einde maken aan het machtsmisbruik en de corruptie die de metropool al lange tijd teisteren.

‘The Batman’ is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

Emily in Paris

Als er nu eens één serie is die je zonder nadenken kan bingen én waar je vakantiekriebels van krijgt, is het 'Emily in Paris'. De reeks met, Lily Collins de hoofdrol volgt Emily, een Amerikaanse twintiger die succesvol is in de reclamewereld. Ze wordt er door haar kantoor op uitgestuurd om in een zusterbedrijf in Parijs te gaan werken. Emily beeldt het zich uiterst romantisch in, maar de realiteit slaat een beetje tegen. Zeker als blijkt dat haar nieuwe collega's niet blij zijn met haar komst, ze verliefd wordt op de vriend van haar beste vriendin én ze geen Frans spreekt. Entertainment verzekerd. 

Ontdek ‘Emily in Paris’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Peaky Blinders

Het hoeft natuurlijk niet allemaal vrolijk of grappig te zijn. Als je nood hebt aan wat donkere drama en actie tijdens die lange reis, kan je terecht bij 'Peaky Blinders'. De serie is perfect om te bingen want alle seizoenen staan gewoon op Netflix. De BBC-serie van schrijver-regisseur Steven Knight volgt het wedervaren van hoofdpersonage Tom Shelby en zijn familie van bookmakers in Small Heath, een achtergestelde wijk van Birmingham in de jaren twintig. Het verhaal is deels gebaseerd op een levensechte bende: de Peaky Blinders.

Ontdek ‘Peaky Blinders’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Cool Abdoul

Als laatste is het altijd een goed plan om een beetje van onze Belgische cultuur mee te nemen als je de wereld verkent. Door 'Cool Abdoul' te bekijken tijdens je trip bijvoorbeeld. Ismail Abdoul is een getalenteerde jonge bokser die de absolute top wil bereiken. Onderweg naar die top raakt hij echter verstrikt in een web van foute keuzes en criminaliteit, terwijl Sylvie, de liefde van zijn leven, hem op het rechte pad probeert te houden. Deze biografische film, geregisseerd door Jonas Baeckeland, zet Nabil Mallat en Anemone Valcke in de hoofdrollen. 

‘Cool Abdoul’ is nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top