Romelu Lukaku keert terug naar Inter: "Zeer emotioneel"

Serie A | Romelu Lukaku gaat officieel terug aan de slag bij Inter Milaan. De Rode Duivel wordt op huurbasis uitgeleend door Chelsea en zal komend seizoen het rugnummer 90 dragen. "Het is zeer emotioneel. Wat ik hier vorige keer met dit team heb meegemaakt was zeer mooi", vertelde Lukaku in een reactie op het tv-kanaal van Inter. "Zowel voor het team, als voor de fans als voor mij."

Door Belga

Deel dit nieuws

"Inter heeft me zoveel gegeven", zei de spits. "Het is nu tijd om opnieuw samen te werken en het nog beter te doen. Het leek onmogelijk voor mij om terug te keren, maar het is gelukt. Ik moet de persoon bedanken die is blijven aandringen op deze transfer. We zijn erin geslaagd, ik ben erg blij", aldus Lukaku, verwijzend naar de voorzitter van Inter.

Lukaku gaf toe dat hij gedurende zijn tijd bij Chelsea contact onderhield met Inter-coach Simone Inzaghi. "Ik zag het team vorig jaar op een heel hoog niveau spelen. Ik vond het jammer dat Inter de titel niet won, maar de club pakte toch twee belangrijke trofeeën. De spelers zijn verbeterd en we zullen in staat zijn om iedereen uit te dagen denk ik."

"Ik ben geen egoïst, ik denk altijd aan het team. Ik wil dat Inter wint. Ik zal alles doen wat ik kan tijdens de training en op het veld om Inter te helpen winnen. Ik ben blij om hier terug te zijn. Ik zal elke dag alles geven om de fans en mijn teamgenoten gelukkig te maken."

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top